2019 nyári horoszkóp – Új munkahely, költözés, anyagi problémák, új szerelem, gyermekáldás, hazug barátok… Rád mi vár?

mindenre - 2019 nyári horoszkóp – Új munkahely, költözés, anyagi problémák, új szerelem, gyermekáldás, hazug barátok… Rád mi vár?

2019 nyári horoszkóp – Új munkahely, költözés, anyagi problémák, új szerelem, gyermekáldás, hazug barátok… Rád mi vár?

A nyári időszak fantasztikus. Még ha az embernek sokat is kell dolgoznia, úgy érzi, hogy a hosszabb nappalokkal, pihenésre is több idő jut. Remek időszak utazásra, kikapcsolódásra, szabadban töltött programokra, fesztiválokra, barátokkal való közös főzésekre és még sorolhatnánk.

A nyarat mindenki úgy szeretné tölteni, hogy az évnek ezen 3 hónapjába minél több értékes, életre szóló élményt sűrítsen bele. Lássuk, hogy a szórakozás mellett milyen jelentős változásokra, eseményekre számíthatsz idén nyáron.

Kos

A szakmai karrieredben egy új időszak veszi kezdetét, új projektekkel. A legjobb, ha hasonszőrűekkel veszed körbe magad és egy olyan csapatot verbuválsz, amellyel remek eredményeket érhetsz el a nyár végéig.

Bika

Érzelmi átalakulás fogja érinteni a párkapcsolatodat. Sok új dolgot fogsz megtudni a párodról, a kérdés csak az, hogy ezzel mit kezdesz majd. Erősíteni vagy leépíteni fogod a vele való viszonyodat?

Ikrek

A társaság kedvelő Ikrek jobban teszi, ha a romantikus kapcsolatokkal csínján bánik ezen a nyáron. Ismerkedni természetesen lehet, de ne veszítsd el teljesen a józan ítélőképességedet, maradj meg a realitások talaján és úgy érezd jól magad.

Rák

A nyár a te évszakod, ekkor vagy a leginkább elemedben. Mondhatni minden sikerülni fog, amit a fejedbe veszel és bőven lesz erőd mindenhez. Csak tervezz magadnak valamit és úgy lesz.

Oroszlán

A legjobb időszak arra, hogy elengedd magad, kikapcsolódj és összegezd mindazt, ami az elmúlt évben történt. Ha ezzel megvagy, lefektethetsz új terveket, célokat a jövőre nézve. A nyár olyan lesz, mint egy második újév.

Szűz

Ideje lesz több időt szánnod a szeretteidre. Tölts el a családdal és a barátokkal több közös programot. Mindamellett néz körül az otthonodban, és ha van javítani, újítani való, akkor láss neki a jó időben.

Mérleg

Remek időszak lesz számodra, tele bulikkal, utazással, szórakoztató munkahelyi eseményekkel, kapcsolatépítéssel, új ismeretségekkel, barátokkal. Tökéletes alkalom lesz arra, hogy a hideg időszakra felöltsd az elemeidet.

Skorpió

Anyagi gondok fognak felmerülni az életedben, azonban a megoldás nem fog sokáig váratni magára. Csak gyorsítod a dolgot, ha egy tanácsadó személyében keresel segítséget. Az egészből sokat tanulhatsz majd.

Nyilas

Ezt a nyarat az eddigi legjobb nyaraid között fogod számon tartani. A társaságkedvelő természeted amúgy sem viselné el, hogy unalmasan teljen, azonban olyan spontán programokban lesz részed a tervezettek mellett, hogy az még téged is meg fog lepni.

Bak

A keményen dolgozó, szorgos Bak valami olyasmire fog bukkanni ezen a nyáron, ami újfajta kikapcsolódást jelent majd számára. Talán még soha nem fordult meg a fejedben, hogy ilyen programmal töltsd a szabadidődet, ettől függetlenül nagyon rá fogsz kapni.

Vízöntő

Ezen a nyáron a kollégákkal való kommunikációd pozitív irányban fog változni. Ez jót tesz majd mindnyájatoknak és természetesen a közös munka  minőségének is. Ezt a hozzáállást vigyétek tovább az évben.

Halak

A nap varázslatos ereje mindig jó hatással van rád és ez nyáron különösen fokozódni fog. Az önbizalmad növekszik és talán még előléptetést vagy fizetésemelést is fogsz kérni. Lehet, hogy új vállalkozásba kezdesz.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL