Pszichológiai teszt: melyik gombot választanád, hogy jó irányba változtasd az életed?

Pszichológiai - Pszichológiai teszt: melyik gombot választanád, hogy jó irányba változtasd az életed?

Pszichológiai teszt: melyik gombot választanád, hogy jó irányba változtasd az életed?

Pszichológiai 300x157 - Pszichológiai teszt: melyik gombot választanád, hogy jó irányba változtasd az életed?

Ma egy olyan tesztet hoztunk el nektek, amellyel a szemünket és a tudatalattinkat tesszük próbára. A most következő ábrán, hat színt láthattok, a tudományos megállapítás szerint egy bizonyos szín kiválasztása az adott lelkiállapotunkról árulkodik.

A most következő teszt sok mindent elárul rólad, a személyiségedről. Tekintsd meg a képet, majd válaszolj a következő kérdésre:

Ha valaki azt mondaná neked, hogy az ábrán látható gombok közül az egyik gomb jó irányba változtatná meg az életedet, akkor te melyiket nyomnád meg?

1. Piros gomb

Ha ezt a színt választottad, akkor te egy kitartó ember vagy, sokat tudsz adni a világnak, meg tudod mutatni azt, hogy mire vagy képes. Minden helyzetben, legyen szó munkáról vagy tanulásról nagy elvárásaid vannak.

A magánéletben mindent megteszel azért, hogy ideális partnerré válj, mindegy milyen feladatot kapsz az élettől, te mindenben a legjobb akarsz lenni.

2. Zöld gomb

Sokan azt gondolják, hogy szabadságra vágysz, de te egy olyan ember vagy aki a nyugodt életre vágyik a közeli hozzátartozók társaságában. Néha váratlan helyzetekbe kerülsz, de mindig a biztonságra és a kényelemre törekszel. Próbálj meg néha bátrabb lenni.

3. Narancssárga gomb

A narancssárga szín az önbizalom és a nagy ambíció jelképe, de ezzel együtt te nem törekszek nagy megvalósításokra, a mindennapi kisebb örömök sokkal többet jelentenek a számodra.

Tudod azt, hogy minden hosszú út, kisebb lépésekből tevődik össze, ez motivál téged, hogy előre menj. Minden nap elvégzel kisebb feladatokat, amelyek az adott célod felé vezetnek.

4. Lila gomb

Ez a szín arról árulkodik, hogy sokáig magadba zárkóztál, nagyon érzékeny vagy, de végre megértetted, hogy ne szánj túl sok időt arra, hogy másokat elítélj. Kezdj el magadra vigyázni és becsüld jobban magad.

Fel vagy készülve az élet nehézségeire, nem érdekel, hogy mit mondanak mások. Használd arra az energiádat, hogy a célod felé haladj.

5. Kék gomb

A kék szín a harmóniát és a türelmet szimbolizálja, ha ezt a gombot választottad, akkor ez a két dolog a legfontosabb a számodra. Megtaláltad magaddal és a körülötted lévőkkel a belső egyensúlyt, minden erődet arra használod, hogy ezt meg is tartsd bármilyen megpróbáltatásokat is hoz az élet. Ha te nem is így gondolod, a te életed egy példa lehet más emberek számára.

6. Szürke gomb

Ez a szín arról árulkodik, hogy ebben a pillanatban elfáradtál a sok idegeskedéstől és pihenésre vágysz. Valószínű, hogy egy esemény vagy egy személy miatt csapdába estél vagy az is lehet, hogy elhatároztad azt, hogy itt az ideje annak, hogy változtass az életeden. Minden esetre azt érzed, hogy racionálisan kell gondolkodnod azért, hogy rendbe tedd az életed és megtervezd a nyugodt jövőd.


FORRÁS: https://bidista.com/pszichologiai-teszt-melyik-gombot-valasztanad-hogy-jo-iranyba-valtoztasd-az-eleted/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL