Ezt üzenik az angyalok 2019 június hónapjára

Ezt üzenik az angyalok 2019 június hónapjára

Ezt a hónapot a víz energiája jellemzi, ugyanakkor az érzelmek széles palettáját fogjuk átélni. Igyekezzünk ne beleélni magunkat egyes dolgokba, mert hamar rá kell jönnünk, hogy nem rendelkeznek valós alappal. Ha mégis megtesszük, csalódások érhetnek bennünket, de mi magunk is okozhatunk csalódást mások számára.

Egy olyan időszak elé nézünk, amelyben meg kell találnunk az egyensúlyt érzelmi téren, és próbáljunk meg nem elveszni az apró, lényegtelen dolgok között. Igyekezzünk ápolni a társas kapcsolatokat, vegyünk részt különböző eseményeken, mert ezek feltöltenek bennünket energiával. Ha egy keresztelőn veszünk részt, magunkba szívhatjuk az ártatlanság és a tisztaság energiáját, egy esküvő pedig boldogsággal tölt fel bennünket is.

Mivel az érzelmek túláradnak ebben az időszakban bennünk, igyekezzünk ne hozni fontos döntéseket, mert ezek helyes meghozatalához inkább a józan észre van szükség.

Mihály Arkangyal arra figyelmeztet bennünket, hogy legyünk mindig körültekintőek döntéseink meghozatala során, és csak akkor hozzuk meg őket, ha már minden apró kis részlet birtokában vagyunk. Ebben a hónapban az angyali üzenet hatására hagyjuk a maga medrében folyni az eseményeket, de mindig figyeljünk a megérzéseinkre és az égi jelekre.

Ebben az időszakban több folyamat is lezárul, sőt egyesek nem várt eredményt hoznak számunkra. Ugyancsak most kell megtanulnunk azt, hogy mikor kell visszahúzódnunk a háttérbe, helyet adva ily módon az isteni gondviselésnek. Ha ezt sikerül megtennünk, átélhetjük a biztonság, sikerélmény, az elégedettség, és a hála érzését. A másik fontos dolog, hogy igyekezzünk ráeszmélni arra, mi is a mi dolgunk, küldetésünk ezen a Földön, ezért igyekezzünk minél több felelősséget és elkötelezettséget vállalni, melyeket aztán szenvedéllyel valósítsunk meg.

A hónap első felében, azaz június 9-ig, arra érzünk késztetést, hogy ne elégedjünk meg a kevéssel. Szükségét érezzük majd, hogy kifejezzük önmagunkat, hogy elmondhassuk gondolatainkat, hogy olyan dolgokat tegyünk, melyek a lelki békénket szolgálják. Mert végre elegünk lesz a szerepjátékokból, és nem szeretnénk mások lenni, csak önmagunk. Ebben érezni fogjuk az égiek segítségét, és végre jól érezhetjük magunkat a bőrünkben. Szívünk tele lesz a hála, és a szeret energiájával.

A hónap közepén, azaz június 10 és 22 között, hullámzóak lesznek a mindennapjaink. Rengeteg érzelem kerül a felszínre, de ugyanakkor sok hazugság is, melyeket másoknak vagy önmagunknak mondtunk. Vigyázzunk ebben az időszakban minden féle kölcsönre, beruházásra, és csak a teljes adatok ismeretében tegyük meg ezeket. Minden tettünk előtt vegyünk egy mély levegőt, gondoljuk jól át a tényeket és csak ezt követően döntsünk. Sebezhetőbbek leszünk ebben az időszakban, de mindez a javunkat szolgálja és megerősít bennünket.

A hónap utolsó felében, azaz június 23-tól 30-ig, a szerelem rezgése, energiája, megvéd bennünket mindentől. Olyan személyek kerülnek az életünkbe, akik nagy hatással lesznek ránk, és egy bimbózó szerelem kialakulása sem kizárt. Ebben az időszakban a nagyfokú kreativitás fog jellemezni bennünket, és nyitottá válunk az angyali gondviselés, és a spiritualitás irányában.

Mindezek fényében, a június hónap gazdaggá tesz bennünket lelkiekben, és megtanít figyelni bennünket önmagunkra. Megtisztulunk a hazugságoktól, a téves meggyőződésektől és a különböző szerepektől, eltölt bennünket a szeretet energiája, és spirituális fejlődésünket egy új szintre emeljük.

Forrás: Delia Muresan/Fordítás: Filantropikum.com (A fordítás Delia Muresan engedélyével készült)


FORRÁS: https://filantropikum.com/ezt-uzenik-az-angyalok-2019-junius-honapjara/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL