Ezzel a 3 üzenettel figyelmeztetnek az angyalok, ha valami rossz következik az életedbe

zenettel - Ezzel a 3 üzenettel figyelmeztetnek az angyalok, ha valami rossz következik az életedbe

Ezzel a 3 üzenettel figyelmeztetnek az angyalok, ha valami rossz következik az életedbe!

Hogyan figyelmeztethetnek az angyalok, ha valami rossz következik be az életünkbe?

Születésünk pillanatától vigyáznak ránk ezek a csodás égi gondviselők, melyek ott vannak folyamatosan velünk, és ha szükség van rá különböző módon képesek figyelmeztetni bennünket a ránk leselkedő veszélyek elkerülésére. Egyetlen dolgunk, hogy figyeljünk ezekre a hangokra, jelekre, és ismerjük fel őket időben, hogy elkerülhessük a veszélyt.

De hogyan is üzenhetnek számunkra az angyalok?

A megérzés által

Mindannyian rendelkezünk ezzel a képességgel, hiszen képesek vagyunk megérezni, ha valaki nem őszinte, vagy nem mond igazat nekünk. Csak higgyünk ezeknek a megérzéseknek és ne gondoljuk, hogy csak képzelődünk. Ilyen esetben érzelmek sokfélesége törhet ránk, mint amilyen a félelem, az izgalom vagy a remény, egyetlen dolgunk, hogy vegyük komolyan őket.

Ezt már olvastad? Hogyan ismersz fel egy angyalt? 7 jele annak, hogy egy angyallal találkoztál!

Hangok által

Az angyali figyelmeztetés ily módon is érkezhet, más emberek hangja, egy rádióban elhangzott dal, vagy csupán a körülöttünk lévő zajok formájában. Megtörténhet, hogy amikor segítséget kérünk az életed további előre meneteléhez, „véletlenül” meghalljuk két mellettünk beszélő ember szájából a megoldást, vagy egy olyan dal csendül fel hirtelen, mely révén már tudjuk is, hogy mit kell tennünk.

Érzelmek és érzések

Ez nagyon gyakori formája az angyali üzenetnek, és mégis ezt hagyjuk általában legtöbbször figyelmen kívül. Ha idegesek vagyunk, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy mindez csak az elménkben létezik, holott az angyalok arra próbálnak rávezetni bennünket, hogy adott esetben nem a megfelelő úton haladunk. Ezért amikor indokolatlan nyugtalanságot, félelmet, idegességet érzünk, mindig álljunk meg és próbáljuk megérteni, miért vannak bennünk ezek az érzések.

Minden találkozás, minden bezáruló ajtó okkal történik, és ezáltal, az angyalok igyekeznek a következő lépés irányába terelni bennünket. Mert hisszük vagy nem, érezzük vagy sem, ezek az égi segítők mindig is itt vannak mellettünk, és képesek megadni számunkra a választ az élet sok ezer kérdésére, és ha figyelmesek vagyunk általa derűs, nyugodt és szeretetteljes életet élhetünk.


FORRÁS: https://filantropikum.com/ezzel-a-3-uzenettel-figyelmeztetnek-az-angyalok-ha-valami-rossz-kovetkezik-az-eletedbe/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL