Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. június 19., szerda

intelligenciája - Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. június 19., szerda

Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. június 19., szerda

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Gyárfás névnapjára, amikor a nap 4.46-kor kel és 20.43-kor nyugszik le.

Kos 03.21 – 04.20. – Ellentmondásos

A szétszórt csillaghatás következtében egyesek ragyogó hangulatban kezdik és fejezik be a napot, mások pedig mély depresszióba zuhanhatnak, vagy pánikba esnek. Minden különösebb ok nélkül úgy érezhetik, hogy feleslegesek, vagy tervük ellenállásba ütközik. Elkeseredésükben még érzelmi életük is háttérbe szorul, természetesen csak rövid időre.

Bika 04.21. – 05.20. – Kellemes

A munkahelyén minden a legnagyobb rendben van. Az Ön helyzete megingathatatlan. Bár igaz, ami igaz, sok furcsaságot rebesgetnek a többiek átszervezésről, privatizációról, holmi furfangos ügyletekről… De hát ki tudja, lehet, hogy a fele sem igaz annak, amit beszélnek. Szerelmi életében is minden a legnagyobb rendben van. Bár ilyesfajta dologban nem a “rend” a helyénvaló szó.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Gyenge

Tompa fejfájás figyelmezteti arra, hogy kimerülőben vannak tartalékai. Szerencsére többféle módszer áll rendelkezésére, hogy akár tetőtől talpig kicserélődjön. Ezek közül csupán egy a jóga, melynek eredményes gyakorlatához sok-sok türelem és kitartás szükséges. Ha már az első percben feladja,semmiféle hatásra nem számíthat.

Rák 06.22. – 07.22. – Hasznos

Új könyvet vett és most alig tudja letenni. Mindig is vonzódott a számmisztikához, a varázslatos, megmagyarázhatatlan dolgokhoz. Igaz, valóságérzéke sokszor féken tartotta érzelmeit. Az a vágyakozás, hogy felfedez valami ismeretlent, mégis megmaradt Önben gyermekkora óta. Ma nagyon féltékenyen őrködik minden felett, amit csak a magáénak mondhat. Birtoklási vágya szinte határtalan. Úgy képzeli, hogy valaki meg akarja fosztani valamitől. Félelme alaptalan.


FORRÁS: https://varosikurir.hu/hiszi-nem-hiszi-napi-horoszkop-2019-junius-19-szerda/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL