Kilenc különös jel, hogy az elhunyt szeretted kapcsolatba szeretne lépni veled

4 tip - Kilenc különös jel, hogy az elhunyt szeretted kapcsolatba szeretne lépni veled

Kilenc különös jel, hogy az elhunyt szeretted kapcsolatba szeretne lépni veled!

Ha elveszítünk valakit, akit szeretünk, nagyon lesújtó tud lenni és a legtöbb ember nehezen tud megbirkózni a fájdalommal. Sokan azonban úgy vélik, hogy a halál nem a vég, és a szeretteink kommunikálni tudnak velünk a síron túlról is. Médiumok, lélektan kutatók, írók, sőt, még hétköznapi emberek is tapasztaltak már valami olyat, ami arra utalhatott, hogy elhunyt szerettük a közelükben volt. Ezek a megmagyarázhatatlan események és érzések bizony jelezhetnek kommunikációt a túlvilágról.

Nincs tudományos bizonyíték a halál utáni kommunikációra, ha van egyáltalán ilyen, viszont lehet néhány jel, ami időről-időre felbukkanhat. Lehet, hogy már te is tapasztaltál ezek közül néhányat, csak nem tudtad mire vélni. Vess egy pillantást az alábbi jelekre, hogy megtudd, a elhunyt szeretted a közeledben van-e éppen!

1. Szaglás

Illatuk alapján is asszociálunk bizonyos emberekre, ily módon, ha megérezzük egyik elhunyt szerettünk vagy barátunk illatát, az egy biztos jele annak, hogy a lelkük a közelben van. Lehet ez az illat a parfümjük, az arcszeszük, a cigarettájuk füstje, vagy akár még a kedvenc ételük illata is.

2. Álmok

Amikor álomba szenderülünk, az tökéletes alkalom arra, hogy szeretteink kapcsolatot létesítsenek velünk. Sokan álmodnak a barátaikkal vagy családtagjukkal, akiket már elveszítettek, és az, hogy az álmokban megjelennek, bizony jelentheti azt, hogy a közelben vannak és kommunikálni szeretnének. Ilyenkor többnyire nincs más céljuk, mint néhány jellel megnyugtatni az alvót, hogy minden rendben van velük és boldogok ott, ahol vannak.

3. Eltűnt vagy elmozdult tárgyak

Ha úgy tűnik, mintha bizonyos tárgyak „életre kelnének”, az bizony szintén jelentheti azt, hogy eltávozott szerettünk a közelben van. Ez főként akkor állja meg a helyét, ha azokhoz a tárgyakhoz, amik elmozdultak, az illetőnek köze volt vagy rendkívül értékesek voltak számára. A szellemek ugyanis mindenféle erőfeszítés nélkül képesek elmozdítani, vagy éppen megmozdítani a tárgyakat.

4. Érzések

Miután hosszú időt töltöttél már el valakivel, alaposan megismerted az illetőt, jellegzetes módon képes vagy megérezni, ha a közeledben van. Ez ugyancsak igaz az elhunyt szeretteinkre is. Sokan vannak, akik egyszerűen megérzik, ha elhunyt családtagjaik vagy barátaik megjelennek a közelükben.HU 2017 cikk 1101 b 0 4d1def8d 1600 4750 af68 4d4ece824216 730x533 - Kilenc különös jel, hogy az elhunyt szeretted kapcsolatba szeretne lépni veled

5. Zenei időzítés

Ez egy másik fontos jele annak, ha elhunyt szerettünk a közelünkben tartózkodik. Ha felcsendül egy dal, amelynek kifejezetten fontos jelentősége volt az adott kapcsolatban, vagy ugyanaz a zeneszám újra és újra szembe jön veled, miután egy szeretted elhalálozik, az szintén jelzés lehet arra nézve, hogy még mindig körülötted van, és kommunikálni szeretne veled.

6. Elektromos tevékenységek

A furcsa elektromos aktivitás gyakran látható a kísértetfilmekben, de ugyancsak egy biztos jele lehet annak, hogy elhunyt szerettünk a közelben van. Ezek a bizarr jelenségek számtalan formát ölthetnek, például a pislákoló fény vagy TV, a fény hirtelen kialszik, az elektronikus szerkezetek megmagyarázhatatlan módon megszólalnak, stb. Sokan számoltak be arról is, hogy ilyenkor megszólalt a telefon is, ám a vonal túlsó végén nem volt senki.

7. Számok

Sokan úgy tartják, hogy a számokon keresztül elhunyt szeretteink képesek velünk kommunikálni a túlvilágról. Ez lehet kedvenc szám, évforduló, kor vagy más egyéb szám, ami kapcsolatba hozható az elhunyttal. Néhányan ezt véletlen egybeesésnek hiszik, de sokan nem.

8. Érintés

Az érzés, hogy megérintenek, amikor senki sincs a közeledben, elég gyakori és ijesztő jelenség lehet. Ugyanakkor egy elég erős jel arra vonatkozóan, hogy elhunyt szeretted próbál veled kapcsolatba lépni. Ez ehet egy érintés a válladon, egy csók, vagy egy simogatás a karodon. Ugyancsak gyakori az, ha a szobának megváltozik az energiája és ezáltal gyengédséget érzel.

9. Állatok

Azok a szeretteink, akik elhunytak, néha állatok formáját ölthetik azért, hogy tudassák jelenlétüket. Egy madár, szitakötő vagy egyéb más teremtmény szembetűnő lehet annak, aki gyászol. Sokan tapasztalték már, hogy az állat barátságosnak tűnt. Az állatok mindig tudták, hogyan kell megközelíteni azt, aki elveszített valakit.

Ez a 9 jel lehet egy egybeesés, de lehet ténylegesen az, hogy szeretteid kapcsolatba akarnak veled lépni. Legközelebb, ha ezek közül valamit tapasztalsz, fordíts rá időt, hogy megéld a pillanatot! Hidd el, megéri!


FORRÁS: https://www.minden-egyben.com/ezoterika-a-vilag-rejtett-oldala/kilenc-kulonos-jel-hogy-az-elhunyt-szeretted/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL