Ki van a legnagyobb bajban? Válassz egy személyt és ismerd meg önmagad!

nmagad1212 - Ki van a legnagyobb bajban? Válassz egy személyt és ismerd meg önmagad!

Ki van a legnagyobb bajban? Válassz egy személyt és ismerd meg önmagad!

1. Ha ezt választottad akkor te gyorsan és könnyen feladod a dolgokat. Azt gondolod, hogy nem tudsz másokat befolyásolni ezért úgy döntesz, hogy azt csinálod, amit a többség csinál. Nyugodt vagy, nem beszélsz túl sokat, nem szereted a konfliktusokat, megbízható személy vagy.

2. Ha a kettes számú személyt választottad, akkor te olyan ember vagy aki gyorsan tud dönteni anélkül, hogy érdekelnének a döntésed következményei. Olyan hibákat követsz el amiket könnyen ki küszöbölhetnél, eléggé makacs vagy.

3. Ha a hármas számra esett a választásod, akkor te egy impulzív személy vagy bármit megteszel azért, hogy elérd a célod. Logikus a gondolkodásod, ami nagy segítségedre van az üzleti életben. Időnként fontold meg a döntéseid, mert sokakat megbánthatsz azzal, ha elhamarkodottan cselekszel.

4.  Ha a négyes számú személyt választottad, akkor te egy szabad lelkű ember vagy, magaddal is tudsz harcolni, akkor amikor bizonyítani akarsz valamit. Időnként azonban nem logikus, amit teszel, ha egy kicsit átgondolnád a dolgokat, mielőtt valamibe beleugrasz, nagyobb sikereket érthetnél el.


FORRÁS: https://ketkes.com/ki-van-a-legnagyobb-bajban-valassz-egy-szemelyt-es-ismerd-meg-onmagad/


TOVÁBBI SEGÍTSÉG AZ ANYAGI JÓLÉTHEZ- OLVASD EL EZEKET IS:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel áldásos erejét!

Ima anyagi áldásért, amely akkor is működik ha kételkedsz benne!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL