Igen erős energiák lesznek július 2-án. Újhold és Napfogyatkozás hatása lesz érezhető!

energiák - Igen erős energiák lesznek július 2-án. Újhold és Napfogyatkozás hatása lesz érezhető!

Igen erős energiák lesznek július 2-án. Újhold és Napfogyatkozás hatása lesz érezhető!

Július 2-án Újhold és Teljes Napfogyatkozás is lesz, és ez a két jelenség kissé fel fogja borzolni az energiákat. Egyáltalán nem mondható harmonikusnak ez az időszak, tele lesz változásokkal, viszont még, ha fel is borul egy kicsit az életed, tudd, hogy a komfortzónából kilépni mindig jó.

A Nap is a Rákban lesz, ezért mindent felforgató döntések fogják jellemezni ezt az időszakot. Ezek a változások leginkább szakmai téren lesznek jellemzőek, de ha épp most adsz el, vagy veszel valamit, esetleg költözöl, akkor is nagyon jó időszakot választottál. Ahhoz, hogy előmozduljon az életed, bizonyos területeken kompromisszumokat kell köss, csak így tudsz megszabadulni az egy helyben toporgástól.

Az Újhold mindig erős késztetést hoz a változásra, megújulásra, most viszont hatványozottabban fogod érezni, hogy ki kell lépni a mókuskerékből. A Rák jegy arra is int, hogy fogyassz minél több vizet, és ne csak akkor, mikor a hőmérő higanyszála már jóval 30 fok fölé emelkedik.

Igen erős érzelmi energiák lesznek jellemzőek július 2-ára, állandó szeretethiánnyal, és bizonyítási vággyal fogsz küzdeni. Erre az új holdfázisra megbocsátás, engedékenység, és nagylelkűség lesz jellemző, ne próbáld elfojtani az érzéseidet.

Készíts terveket!

Az Újhold a legjobb időszak arra, hogy listát készíts azokról a dolgokról, amelyeket meg szeretnél valósítani. Fordulj egy kicsit befele, csendesedj el, és koncentrálj azokra a dolgokra, amelyek igazán fontosak számodra. Ha elég jól figyelsz befele, meg fogod érezni, hogy mit kell tenned a célod elérése érdekében.

Próbálj ki valami újat!

A Napfogyatkozás segítségedre lesz abban, hogy kipróbálj valami új és izgalmas dolgot, amiről eddig csak álmodoztál. Most különösen kreatív és szabad leszel, nagyon könnyen ki tudod fejezni magad. Az új tevékenységek kipróbálása, az új emberek megismerése, és az új élmények fogják jellemezni a július első napjait.

Ne félj!

Az újdonság mindig kíváncsivá tesz, de ezzel egyidőben félelmetes is, de ez természetes. Ne szegje a kedved ez az érzés, légy nyitott az új élményekre, az új lehetőségekre.


FORRÁS: https://filantropikum.com/igen-eros-energiak-lesznek-julius-2-an-ujhold-es-napfogyatkozas-hatasa-lesz-erezheto/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL