2019 Július: nem lesz könnyű hónap, akár a sorsod is befolyásolhatja

könnyű - 2019 Július: nem lesz könnyű hónap, akár a sorsod is befolyásolhatja

2019 Július: nem lesz könnyű hónap, akár a sorsod is befolyásolhatja!

A július 2-i teljes Napfogyatkozás és az Újhold a Rákban két olyan asztrális jelenség, amelyek mellett nem fogsz tudni elmenni szó nélkül. Legalábbis érzelmi téren minden csillagjegyet nagyon megmozgat mind a Napfogyatkozás, mind pedig az Újhold.

Ezenkívül július 17-én egy igen erős hatású részleges Holdfogyatkozásra is számítani kell. A fogyatkozások, legyen szó akár Hold-, akár Napfogyatkozásról mindig különös misztikummal töltötték el az emberiséget. Az izgalmas és látványos természetfeletti jelenség igen sok rejtélyes kérdést vont maga után. Mivel fokozott hatással vannak a lelki életünkre is, felhívják a figyelmet az elhanyagolt területekre, arra, hogy itt az ideje egy kis változásnak.

A változások július másodikán kezdődnek, igen nagy intenzitással fordul fel az eddigi életünk, de ez a hatás egész évben érezhető lesz. Drasztikus döntéseket hozhatunk, vagy olyan témák bukkanhatnak fel az életünkben, amelyekkel úgy gondoltuk eddig, hogy inkább nem szívesen foglalkoznánk.

Most aztán semmit nem lehet a szőnyeg alá seperni, eljött a leszámolás ideje. Meg kell szabadulnunk mindentől, ami eddig akadályozta az életünket, a múltbeli korlátokat le kell bontanunk, ha fejlődést szeretnénk. Egyesek számára ezek a változások alig érezhetőek, míg mások nagyon megszenvedik ezt az időszakot. A nagy-, és fájdalmas változások ellenére is próbáljuk optimálisan szemlélni a dolgokat, hiszen fejlődést csak így érhetünk el.

A július 17-i részleges Holdfogyatkozás felerősíti mélyen a lelkünkben gyökerező családi kötelékeket, emberi kapcsolatokat. A múltban történt események most felszínre törhetnek, de erős késztetést fogunk most érezni arra, hogy megszakítsuk a romboló kapcsolatainkat. Magabiztosságunk egyre csak növekszik, és egy erősebb késztetést fogunk érezni arra, hogy megvalósítsuk önmagunkat.


FORÁS: https://filantropikum.com/2019-julius-nem-lesz-konnyu-honap-akar-a-sorsod-is-befolyasolhatja/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL