Dalai láma különleges jóslata a 12 csillagjegynek az idei évre

dalai láma2 - Dalai láma különleges jóslata a 12 csillagjegynek az idei évre

Dalai láma különleges jóslata a 12 csillagjegynek az idei évre

Kos Horoszkóp 2019

2019 több mint ideális lesz az utazásra és a továbbtanulásra. Az elmédet főként az élet nagy dolgai kötik le, elmélkedéseidnek hála pedig idén te leszel a zodiákus egyik legértelmesebb jegye.

Az év elején olyan új kapcsolatokat létesítesz, melyeknek később a hasznát veszed. Szerezz olyan barátokat, akik a jót hozzák ki belőled, és azokkal tartsd ébren a viszonyt, akikkel közösen építheted a jövőd. Február és március lesz a legmozgalmasabb és a leghatékonyabb periódus az évből, azonban nem fog minden zökkenőmentesen történni. A legtöbb Kos esetében főként a tanulás és az üzleti utazások merítik le az elemeket, de nyugi, lesz alkalom a feltöltődésre is.

Szakmai szempontból minden a kitartásodon és az akaraterődön múlik. Lassan, de biztosan szárnyalsz egyre fentebb, a tetteidben pedig a teljes szabadságot élvezheted. Próbálj meg egyszerre csak egy lépést megtenni, ne ugorj túl előre, bár akadályoktól sem kell tartanod. Jó lesz azért, ha vigyázol, kit is engedsz magadhoz közel, lesznek ugyanis „barátaid”, akik szívesen a sárba tipornának. Ősszel a szakmai sikerek szinte maguktól pottyannak az öledbe. Ahogy nő az optimizmusod, úgy kerülsz új emberekkel kapcsolatba, akiknek felfrissítő elvei téged is bátorságra ösztönöznek.

Szerelmi téren nagyon válogatós leszel, nem engedsz az elveidből, és a lécet is jó magasra helyezed.

Az ismerőseid közül is csak azokkal tartod fenn a viszonyt, akik igazán értékesek a számodra. Egyedülállóként csakis akkor vagy hajlandó kötődni valakihez, ha látsz benne valami komolyat és megbízhatót. Egyébként jól megvagy te egymagadban is, sőt! Gyakran vágysz az egyedüllétre, és ebben semmi kivetnivaló nincs!

Ami az egészséged illeti, talán a túlsúllyal, májbetegségekkel és a koleszterinnel kell majd megbirkóznod. Ha ezek közül bármelyiknek is felmerült a gyanúja, jól teszed, ha már most kezelésbe veszed az ügyet, és megelőzöd a bajt!

Bika-Nem is adódhatna jobb alkalom a fontos dolgok elintézésére, mint 2019! Ha bele szeretnél vágni valami új tanulmányba, esetleg folytatnád a korábban felbeszakítottat, augusztusban és szeptemberben a csillagok támogatni fognak. Az életkorod nem lehet ebben akadály, főként hogy az új szakosodásod az előnyödre szolgál.

Az év első felében az álmaid nagy eséllyel válnak valóra. Tervezz, jelölj ki új célokat, a szívedben új remények kelnek életre, és bizakodva nézel a jövőre. Szabadnak érzed magad a tetteidben, úgy érzed, neked most semmi sem szab határt, és mindent a saját akaratod szerint, teljes magabiztossággal hajtasz végre. Rátermett emberektől sok hasznos tanácsot kapsz, melyeket mind sikeresen alkalmazhatsz a projektjeid kivitelezésében.

Pénzügyi szempontból is bőkezű lesz az előtted álló esztendő. Semmiképp sem kell attól tartanod, hogy kiürül a pénztárcád. Amennyiben tudod, hogy megérdemled, akár fizetésemelést is kérhetsz – nagy eséllyel kaphatod meg. Erre márciusban keríts sort, de ha kicsúszol az időből, később is megteheted. Ha váltani akarsz, ezt szeptemberben tedd. Ekkor gyümölcsöző lehetőségek állnak a rendelkezésedre: új állás, új szakterület, új pozíció vagy a meglévő kliensi köröd kibővítése. Nagyon jó érzéked van azokhoz az emberekhez, akikkel érdemes kapcsolatot tartani. Erős barátságokat kötsz, főként férfiakkal és idős személyekkel.

Megnő az esélye annak is, hogy megházasodj és családot alapíts – amennyiben eddig még hajadon voltál. Ha már van családod, akkor itt az ideje, hogy pozitív energiával töltsd fel a kapcsolatot. A korábbi konfliktusok, nézeteltérések most jóval könnyebben oldódnak meg.

Akárcsak az életed, az egészséged is kirobbanó formában van. Lesznek apró kis panaszok, de sikeresen túljutsz rajtuk. Figyelj oda az étkezésekre, az élelmek minőségére. Talán egy új diétában találod meg végre a belső egyensúlyodat.

Ikrek-Ebben az évben olyan dolgokba vágsz bele, melyektől mindig is rettegtél. Itt az ideje, hogy radikális változásokat hozz az életedben, olyan tervekről mondasz le, melyek nem elégítik ki az igényeidet, és nem várod többé másoktól a segítséget. A sarkadra állsz, meghozod a saját döntéseidet, és harcolni fogsz a céljaidért.

Számítanod kell megpróbáltatásokra is, de nem kell elbizonytalanodnod. Az élet egy örökös harc, melyben a szivárványt mindig vihar előzi meg. Az év első felében állhatnak akadályok az utadba, de a második félévben már hátradőlhetsz. Ami a pénzügyeidet illeti, egy kicsit bonyolult időszak elébe nézel: egyes jövedelemforrásaidat visszavághatják, és osztoznod is kell majd bizonyos összegeken, ami eléggé negatívan érint majd. Aztán, a pénzügyi kötelességeidet (részletek, adók, bérleti díjak) is el kell látnod, melyek eléggé lecsapolják a büdzsédet, a helyzetet pedig súlyosbítja, hogy még ezek ellenére is túlköltekezel.


FORRÁS: https://www.minden-egyben.com/horoszkop/dalai-lama-kulonleges-joslata-a-12-csillagjegynek/2

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL