Napi horoszkóp, 2019. július 22., hétfő

szingli - Napi horoszkóp, 2019. július 22., hétfő

Napi horoszkóp, 2019. július 22., hétfő

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Magdolna névnapjára. A nap kel: 5:10, nyugszik: 20,30.

Kos 03.21 – 04.20. – Jó

Ha az előzmények után félt is ettől a naptól, kellemesen csalódik. Munkahelyi javaslatait elfogadják, szakmájában elismerésre, kitüntetésre számíthat. Ez jólesően enyhíti korábbi kudarcait, egyéb ügyeinek megoldatlanságát. Mégsem tud róluk teljesen megfeledkezni, hiszen Damoklész kardjaként lebegnek a feje felett. Próbálja meg nyugodtan átgondolni, hogy mit tehetne.

 

Bika 04.21. – 05.20. – Feszült

Későn ébred, fáradt, aludna még. Kapkod, sietnie kell, nem akar elkésni. A munkahelyén annyi dolga van, hogy azt sem tudja, mihez kapjon előbb. De mindhiába a nagy akarás, minduntalan megzavarják és a telefon is folyamatosan csörög. Ráadásul még valami értekezletféle is várható. Egyszóval: nem történik semmi jó.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Elővigyázatos

Legyen óvatos ma, mert valaki olyan irányba szeretné eltéríteni, amely rossz felé vezet. Keservesen kellene viselnie a következményeit, ha engedne a befolyásnak, ezért legyen annyira önfejű, amennyire csak képes rá. Ha nem bízik magában, akkor inkább ne találkozzon senkivel, vegyen ki szabadságot, vagy sértődjön meg és utasítson el mindenféle közeledési kísérletet.

Rák 06.22. – 07.22. – Jó

Lelkileg viszonylag kiegyensúlyozott. Megnyugtatja (feltételezett) hatalmas emberismerete is. Azt hiszi, belelát mások gondolataiba, titkaiba, és felfedezhet valami olyat is, ami mások előtt eleddig rejtve volt. Felfedezését gondos elemzés követi, az analízist pedig a végkövetkeztetések. Okosan teszi azonban, ha ezeket az eredményeket eltitkolja környezete elől. Nem biztos, hogy mindenki örömmel veszi, ha vájkálnak benne.

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Kicsapongó

Az Oroszlán a Nap gyermeke, s nagy élvezettel veszi ki részét a földi javakból. Ebben az évszakban nem lehet olyan rosszkedvű, hogy ne legyen kapható bármikor egy kis mulatságra. Szinte magától hull az ölébe minden, még a karját sem kell kinyújtania. Napsugaras arcát csak akkor redőzi gond. ha kicsapongásaihoz kevés a pénze. Legyen hát beosztóbb!

 

Szűz 08.24. – 09.23. – Döntő fontosságú

Ha ezt az ajánlatot is visszautasítja, ebben az évben már ne számítson rá, hogy kiutat talál. Ennél kellemesebb, ígéretesebb lehetőség nem létezik! Nem lett a főnöke mellett Ön is kissé maximalista? Ha szerelme megtudja, hogy elpuskázott egy ilyen lehetőséget, zokon veszi majd kicsinyességét. S ez már nem először fordul elő a közelmúltban. Néha tudni kell nagyvonalúan, gyorsan dönteni.

 

 

Mérleg 09.24 – 10.23. – Kellemetlen

Ez a nap a mérleg csemetéknek nem kedvez. Sajnos kiderül egy korábbi füllentésük, amellyel szégyent hoztak a szüleikre. Az a legkevesebb, hogy ezért büntetésben részesítik őket, a rosszabb a dologban, hogy idegenek előtt szégyenülnek meg. De a felnőtt Mérlegekre is rájár a rúd. Belekeverednek valami kínos ügybe, amihez semmi közük, mégis mindenki őket okolja.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Nagyon jó

Elismerést érdemel megfontoltságáért, bölcs döntéséért. Mások ebben a helyzetben biztosan a könnyebb ellenállást választották volna, s zajosan ünnepelték volna a nagy sikert. Ám Ön nem ilyen ember! Még akkor is a minőséget részesíti előnyben, ha az első pillanatban nagyobb áldozattal jár.

Nyilas 11.23 – 12.21. – Meglepő

Folytatódik kollégája munkahelyi intrikája. Most minden megtörténhet, vissza is vághat, de az is lehet, hogy a visszavonulást bölcsebbnek tartja. Ahogy összerakja az elmúlt hetek mozaikkockáját, rájön, hogy mi állhat munkatársa sértettsége mögött. Felfedezése meglepi. Hát még az, hogy valaki nyíltan felkínálkozik Önnek. Heti szerencseszámai alapján célszerűnek tűnik egy lottószelvénybe beruházni!

 

Bak 12.22 – 01.20. – Aktív

Munkahelyén sikerszéria kezdődik. Ez persze a háttérben kemény munkát feltételez. Egyedül a január elejiek kezdhetik fontolgatni a szabadság esélyeit. Táborozásra, barangolásra, szabad ég alatti munkára is kedvezőek az elkövetkező napok. Ha barlangtúrát, vagy ásatásokon való részvételt terveznek, jó lesz belevetniük magukat  az előkészületekbe.

 

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Vigasztalan

Készületlenül érik a támadások, erőtlen a harchoz. De – ahogyan ez már csak lenni szokott – éppen most kell szembenéznie velük. Lehet, hogy egy bugyuta munkahelyi intrikának lesz szenvedő alanya, lehet, hogy kedvesével, vagy valamelyik családtagjával zördül össze, az is előfordulhat, hogy a vámnál, avagy egy szállodában érik kellemetlenségek, mindenesetre számítson arra, hogy a mai nap nem lesz gondtalan. Mozgósítsa tartalékait, küzdjön!

Halak 02.21. – 03.20. – Lagymatag

Se hús, se hal. Ez jellemzi a mai napját. Már a reggeli kávé sem ízlett igazán. Aztán a szemetes utca, a korán sárguló gesztenyefa látványa, a buszba szorult áporodott szag – csupa ilyen és ehhez hasonló benyomás éri. Csak estére változik meg a világnézete és vidul fel valamennyire, minden látható ok nélkül. Lehet, hogy különleges éjszakára számít?


FORRÁS: https://varosikurir.hu/hiszi-nem-hiszi-napi-horoszkop-2019-julius-22-hetfo


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL