Ezeket tapasztalod, ha kinyílik a Harmadik Szemed

szemed - Ezeket tapasztalod, ha kinyílik a Harmadik Szemed

Ezeket tapasztalod, ha kinyílik a Harmadik Szemed

A Harmadik Szem csakra a hatodik csakra, amely a két szemöldök között, az orrnyereg fölött helyezkedik el. Azt is szokták mondani, hogy a szemeink mögött, a fejünk közepén található. 

A Harmadik Szem számára olyan dolgok is láthatóvá válnak, amelyeket fizikai szemeinkkel képtelenek vagyunk érzékelni. A spiritualitással összefüggő magasabb megismerést és tudatosságot teszi lehetővé. Egyesek azt állítják, hogy telepatikus képességek is nyerhetőek azáltal, ha kinyílik ez a “szervünk”.

Bár a megnyitás rendszeres és elkötelezett gyakorlással, spirituális technikákkal érhető el, előfordul, hogy spontán megnyílik valamilyen impulzus hatására. Ha ez megtörténik, a következő jelenségeket tapasztalhatsz meg.

1# Kapcsolataidban változást észlelsz

Azt veszed észre, hogy olyan tények válnak egyértelművé előtted, amikkel kapcsolatban eddig gyakorta kétségek fogalmazódtak meg benned. Sok igazságra ráébredsz, és ez alapjaiban változtatja meg az emberi kapcsolataidat. Egyesek társasága már nem lesz olyan vonzó, másoké pedig felértékelődhet.

2# Mintha a valóság már nem lenne olyan valós

Gyakran körbenézel a környezetedben és azon elmélkedsz, vajon más is így ítéli meg, ami körülötte történik. Mintha minden, amit látsz és hallassz, kevesebb értelemmel bírna. Máshová helyeződik a fókuszod, mást fogsz értékelni az életben. Mintha néha csak megfigyelő lennél ebben a világban, hiszen felsőbb erők vonják el a figyelmed nagy részét.

3# Álmaid sokkal élénkebbé válnak

Mivel érzékeid jelentősen kinyílnak, sokkal több impulzust fogadsz be álmaidban is és sokkal életszerűbben tapasztalod meg, ami ott történik. Talán le is terhel az a sok esemény, amit alvás közben átélsz, és nem alszol olyan mélyen, mint régebben.

4# Fejfájást, elnehezedő érzést tapasztalhatsz

Ez annak köszönhető, hogy a Harmadik Szem megnyílásával a csakrák közti energiaegyensúly felborul és többlet koncentrálódik itt a többi rovására. Ezen csakra tisztítással lehet segíteni.

5# Másképp érzékeled a fényeket, színeket

Érdekes dolgokat tapasztalhatsz meg, amiket eddig nem. Olyan szagokat érezhetsz, színeket, talán jelenségeket is láthatsz, amiket mások nem.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL