Napi horoszkóp, 2019. július 29., hétfő

horoszkóp - Napi horoszkóp, 2019. július 29., hétfő

Napi horoszkóp, 2019. július 29., hétfő

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Márta, Flóra névnapjára. 

Kos 03.21 – 04.20. – Eredményes

A csillaghatások ma elsősorban az érvényesülésben, az alkotó munka eredményességében segítik. Ötleteivel sikereket arat, szorgalmával, tehetségével felhívhatja magára a figyelmet. Ragadja meg a kínálkozó alkalmat és ha eddig is iparkodott, most tegyen rá még egy lapáttal,. Ma ez azért sem esik nehezére, mert magánélete rendezett. Így teljes erőbedobással összpontosíthat az előmenetelére.

Bika 04.21. – 05.20. – Kitartó

Senki és semmi nem képes letéríteni Önt az útról, melyet jár. Nincs már messze a cél és a legnagyobb akaraterő éppen az utolsó méterek megtételéhez szükségeltetnek. A célszalag átszakításának mámorító érzése – ez a vágy elhomályosít Ön előtt mindent, pedig nem maradtak még le a versenytársak, hallja a lihegésüket. Ne rettenjen meg attól, hogy esélyes!

Ikrek 05.21. – 06.21. – Remek

Hosszú idő letelte után beköszönt végre a szerencsés időszak. Testi értelemben nincsen ereje teljében, mégis kimagasló teljesítményekre képes a szellemiek terén. Bátrabban kockáztathat, mint máskor, merészebb lehet a kapcsolatok kezdeményezésekor, mert a sikerre kitűnő esélyei vannak. Csupán egyetlen dologban kell óvatosnak lennie, ez az egészsége, amely még mindig hagy kivetnivalót maga után.

Rák 06.22. – 07.22. – Levert

Lehetséges volna, hogy egy icipicit túlzásba esett mégis tegnap? Fáradt, kialvatlan, pedig az egész napot átaludta. Igaz, nem mély álom volt ez, csak hánykolódás. Ég a gyomra, éhes és nincs otthon semmi. Kedve nincsen felöltözni és a boltban sorban állni, de hát mi mást tehetne? Ilyenkor bezzeg nem jön véletlen látogató, vagy egy önfeláldozó haver. Persze őket hiába várja, hiszen ugyan úgy szenvednek most, mint Ön.

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Elégedetlen

Ezekben a hetekben minden Oroszlán idősebb lesz egy évvel, s a kitartó ünneplés nem marad el ugyan, mégis dühíti az idő múlása. Ne vegye személyes sértésnek, hogy a természet törvényei Önre is vonatkoznak. Az örök ifjúság titka pofonegyszerű: nem kell megöregedni. A látszat néha csal.

Szűz 08.24. – 09.23. – Veszélyes

Vigyázzon azokkal, akik túl kedvesek, vagy a szokottnál mézesmázosabbak Önnel. Jó tanácsaikat ma nem érdemes megfogadnia, hiszen valószínűleg rosszindulatú csipkelődésről van szó. A partnerével kapcsolatos megjegyzésekről pedig győződjön meg saját maga – ha egyáltalán érdekli – kár lenne a “jóakarók” álláspontját készpénznek venni. Sajnos vannak, akik az ilyen apró “örömökben” élik ki magukat.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Nehéz

Nem biztos benne, hogy helyesen döntött, de mivel mindenki szabadságon van, nem volt kitől tanácsot kérni. Egy a lényeg: vállalja az esetleges következményeket, legyenek azok kellemesek, vagy kellemetlenek. Ma nyilvános szereplésre kérik fel, s mivel imád a középpontban lenni, örömmel és azonnal elvállalja. Nem is gondolja, hogy mennyire nehéz és kimerítő feladat előtt áll!

Skorpió 10.24 – 11.22. – Veszélyes

Össze sem lehet hasonlítani a tegnapi és a mai önmagát. A bizonytalanság megszűnt, s szokásos talpraesettségével lép fel ismét a porondra. Talán érzékenysége, fogékonysága nem a régi, netán csak arról van szó, hogy a megváltozott helyzethez igazodik nehezebben. Akár így, akár úgy igaz, elkerülhetetlen az önvizsgálat, egy kis “lelkizés”.

Nyilas 11.23 – 12.21. – Viharos

Tervei megvalósítása során váratlan akadályokkal találja szemben magát. Olyanok részéről is értetlenséget tapasztal, akikre pedig számított. Falakba ütközik, fafejekkel kényszerül vitatkozni, veszekedni. Elbizonytalanodik. Még azt is fontolgatja, hogy feladja. Mindenesetre halálra idegesíti magát, s megbánt valakit, akit pedig igazán szeret.

Bak 12.22 – 01.20. – Laza

Furcsa kettősségre van lehetősége: dolgozni és pihenni egyszerre. Ha szerencsés, olyan elfoglaltság vár Önre, amely szabad levegőn végezhető és nagy sikerélménnyel kecsegtet. A Bakok többsége a hónap hátralévő részében el is hagyhatja a munkát, hiszen nincsenek különleges lehetőségek. Nem veszít semmit, csak nyer a pihenéssel. Ne érezzen lelkiismeretfurdalást!

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Nyomasztó

Lehet, hogy a meleg teszi, de mostanában mintha elhagyta volna megfontoltsága, mindent mérlegelni tudó okossága. Még ki sem békültek igazán, még meg sem száradt a tinta békeszerződésükön, máris újabb veszekedésbe bonyolódott párjával. Önnek van igaza! Csalhatatlan ember, no és persze egyetlen, kizárólagos igazság ugyanis nincsen. Jobban tenné, ha ezt tudomásul venné.

Halak 02.21. – 03.20. – Elégedett

Most már megnyugodott és szemrehányásokat tesz magának, miért nem kereste fel előbb halgyógyászát. Eredményei összességükben elfogadhatóak, persze kisebb-nagyobb kikalapálgatni-, foltozni való akad itt-ott. Mivel könnyen szed össze egy-két kilót, tartózkodnia kell a zsírostól, az édestől, a sóstól, a füstölttől, a vajastól…. De hát mi lesz Önnek? Még szerencse, hogy a Halakat szereti. Ennivalónak!


FORRÁS: https://varosikurir.hu/hiszi-nem-hiszi-napi-horoszkop-2019-julius-29-hetfo


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL