Napi horoszkóp, 2019. július 30., kedd

váratlan - Napi horoszkóp, 2019. július 30., kedd

Napi horoszkóp, 2019. július 30., kedd

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Judit, Xénia névnapjára. 

Kos 03.21 – 04.20. – Kiváló

Remekül mennek a dolgai és kiválóan érzi magát. Kicsit talán túlzottan is büszke sikereire és ez bonyodalmakat okozhat. Észre sem veszi, hogy irigységet ébreszt munkatársaiban, akik nagyon szeretnék “letörni a szarvait”. Ébersége is lanyhul, mindig későn kap észbe, s ezzel nem várt bajokat zúdíthat a fejére. Nyugodtan ugrándozhat örömében, de azért a szemét és a fülét tartsa nyitva.

Bika 04.21. – 05.20. – Mámorító

Ma már megízlelheti lankadatlan fáradozásának gyümölcsét. A munkában és a szerelemben egyaránt sikeres lesz. A boldogság ilyen foka csak keveseknek adatik meg. Mindent helyénvalónak érez, ami természetes. Kedvese rajongva szereti.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Kimerült

Az olyan helyzetek, mint a tegnapi, jobban megviselik, mintha egész nap fát vágott volna. Lehet, hogy ezerféle dolga lenne ezen a napon, mégis akkor cselekszik helyesen, ha annyit alszik, amennyit csak bír. Altatót csak végszükség esetén szedjen be, de előtte feltétlenül beszéljen orvosával.

Rák 06.22. – 07.22. – Lagymatag

Nem csilloghat minden áldott nap az Ön kénye-kedve szerint. Időnként munkálkodhatna többet azért, hogy elnyerje például a családja bizalmát. Nem nagyon szereti a szívós munkát, soha nem is szerette, éppen ezért olykor kelletlenül látja el otthoni teendőit és a házimunkát. Ezért ma meg is kritizálják és – sajnos – igazat kell adnia a bírálóknak.

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Párkereső

Ha már mindenkiben csalódott, keressen egy Ikrek jegyében született partnert, hátha egy időre megnyugszik. De ha mégis inkább felüdítő párviadalokra vágyik, ebben sokat segíthet Önnek egy Nyilas, vagy egy másik Oroszlán. Vagy Ön már más mellett döntött? Tanulmányozza este az ágyban a horoszkópját, az segíthet a kölcsönös megértésben.

Szűz 08.24. – 09.23. – Szép

Milyen is lehetne egy ilyen kellemes nyári nap? Az elvégzett munka után mielőbb szabaduljon ki a négy fal közül, s töltse a nap hátralévő részét a szabadban. Szerelme értékelni fogja ezt, a nem mindennapi programot. Elragadtatásában csodálatos bókokkal, felelőtlen ígéretekkel halmozza el. Nem árt, ha ezeket az ígéreteket egy későbbi időpontban megismételteti, a maiakban nem érdemes túlzottan megbízni.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Akaratos

Mintha süket fülekre találna a baráti intelem. Nem hajlandó meghallgatni senkinek a tanácsát az ügyben, hiszen Ön már döntött. Sajnos rövid idő alatt kiderül, hogy makacssága nem vezet sehová: mindent elrontott. Erre szokták azt mondani: egye meg, amit főzött.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Rajongó

Ne hegyja megint rábeszélni magát arra, hogy este otthon a házimunkákkal foglalatoskodjon, vagy elmaradt munkáit pótolja be. Vegyen egy új ruhát, csináltasson új frizurát, s kivételesen egy kis festéket is tegyen az arcára. Hívja el barátait szórakozni. Vesse bele magát az ékszakába, s ma még azt is megengedheti magának, hogy egy kicsit kimaradjon. Csak az itallal vigyázzon! Spiccesen olyanokat mondhat, amiket később megbánhat.

Nyilas 11.23 – 12.21. – Gondterhelt

Amit olyan nagyon akart, végre sikerült elérnie, megkapnia. De most – s ez nem első ízben fordul elő Önnel ilyen szituációban – már nem is tudja, hogy igazán kell-e ez, akarja-e. Döntenie kellene, hiszen csak egy szavába kerül. Könnyen megbánthat másokat, de legalábbis csalódást okozhat. Mégis a mérlegelésnél csak a saját megérzésére, érdekeire legyen tekintettel., mert később aztán a rossznak érzett döntés miatt emésztheti magát.

Bak 12.22 – 01.20. – Csendes

Már régen megfordult a fejében, milyen jó lenne szert tenni egy kerékpárra. Több okból is jó lenne, ha végre megszerezné. Álma valóra váltásán kívül könnyebben karban tudná tartani testét. Gondoljon a hollandokra! Nem azért bicikliznek, mert nincs pénzük benzinre. Ők nem! Bízzon józan belátásában.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Felemás

Az otthoni érzelmi viharok közepette ideje sem volt munkájára figyelni. Holott hivatásában az elmúlt napokban ismét elismeréseket kapott – s ez ma sem lesz másként. Örülne is a sikernek, ha a tűzhely békéjét helyre tudta volna állítani. Mindenesetre próbálja meg ismét! Vegyen valami ajándékot, a munkahelyi gondokat hagyja maga mögött, csupán a sikerével vérteződjön fel és lásson neki újból.

Halak 02.21. – 03.20. – Kockázatos

Ma sok minden eldőlhet! Még Ön is, ha nem kellőképpen óvatos. Sok fáradtsággal megtakarított halpénzei könnyen idegen zsebbe vándorolhatnak, tőkéje egyik napról a másikra kámforrá válhat. Akkor aztán jó időre, ha nem örökre búcsút vehet a tőkehalak kitüntetett osztályától! Ha viszont minden a tervei szerint halad, számos olyan nyomasztó tehertől szabadul meg egyszer, s mindenkorra, amellyel eddig mit sem tudott kezdeni.


FORRÁS: https://varosikurir.hu/hiszi-nem-hiszi-napi-horoszkop-2019-julius-30-kedd/3/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL