5 mantra a belső erő növeléséhez

egyszerű - 5 mantra a belső erő növeléséhez

5 mantra a belső erő növeléséhez

Az alábbiakban minden hétre elolvashatod a megfelelő mantrát, amely hozzásegít ahhoz, hogy megtaláld a belső erőd, és ezáltal kiegyensúlyozott és boldogabb életed lehet.

Minden héten ébredés után mond el legalább egyszer ezeket a mantrákat! Hatását egész nap érezni fogod!

Április 1-4.

A lelkem különleges, és megérdemli a szeretetet! Szeretem és elfogadom magam, a jó és a rossz tulajdonságaimat, a boldog és a nehéz pillanatokat egyaránt. Tisztelem és szeretem magam feltétel nélkül.

Április 5-11.

Vigyázok a lelkemre, hiszen ez a legnagyobb ajándék, amit kaphattam életemben. Nap mint nap szeretettel, tisztelettel és megértéssel táplálom. Távol tartom magam a negatív emberektől, a boldogságot választom.

Április 12-18.

Minél több szeretetet adok, annál több szeretetet kapok. Szeretet kíséri minden lépésem, az egész napom boldog és kiegyensúlyozott. Megajándékozom a mosolyommal az embereket, mindig ott leszek azok mellett, akiknek igazán szükségük van rám. Feltétel nélküli szeretetet adok és kapok.

Április 19-25.

Mindig megtalálom az okot arra, hogy boldog legyek, meglátom a szép dolgokat az életben. A kis sikerek is örömmel töltenek el, hálás vagyok minden olyan pillanatért, amikor a lelkem mosolyog.

Április 26-30.

Nem állok ellen a változásoknak, elfogadok mindent úgy, ahogy jön az életembe. A hibáimból tanulok, nem bánkódok a sikertelenségek miatt. A jelenre összpontosítok, a legfontosabb számomra az egyensúly és a belső béke megtalálása.


FORRÁS: https://filantropikum.com/5-mantra-ami-segit-megtalalni-a-belso-erod-augusztusban/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL