5 év házasság után rájöttem, hogy én csak cseléd vagyok. A férjem többet törődik a szomszédasszonnyal, mint velem

miérteket - 5 év házasság után rájöttem, hogy én csak cseléd vagyok. A férjem többet törődik a szomszédasszonnyal, mint velem

5 év házasság után rájöttem, hogy én csak cseléd vagyok. A férjem többet törődik a szomszédasszonnyal, mint velem

Szerelemből házasodtunk össze, legalábbis én azt hittem, öt éve vagyunk házasok, van egy hároméves fiunk. A férjem soha nem volt figyelmes velem szemben, soha nem kaptam tőle virágot, úgy gondoltam, hogy ő ilyen.

Feleség és anya vagyok, vasalok, mosok, főzök az egész családnak, sokszor fáradt vagyok, de ugyanakkor boldog is mert a családom mellettem van. Nagy meglepetésemre egy napon azt vettem észre, hogy a férjem nagyon figyelmes a szomszédunk feleségével. Egy fiatal házaspár, a fiatalasszony mindig nagyon rendezett és modern ruhákat visel. Ekkor rájöttem, hogy én nem adok magamra, elhanyagolom magam az otthoni teendők miatt, sok esetben még arra sincs időm, hogy megigyak egy teát.

A munkahelyemről egyenesen hazamegyek, mert főznöm és takarítanom kell, míg a szomszédunk feleségének nincsenek ilyen gondjai. Azt vettem észre, hogy a férjem több időt tölt náluk, mint itthon. A szomszédasszonyomnak mindig szüksége volt a férjem segítségére. Egy napon elmondtam mindazt amit gondolok a férjemnek, mire ő a következőt válaszolta: “Azt gondoltad, hogy egész életemben virágot veszek neked? Feleség vagy és anya, tehát az a kötelességed, hogy törődj a házzal és a családoddal, szükségem van egy háziasszonyra.”

Nem tudtam tovább türtőztetni magam és ekkor szemrehányást tettem neki azért, mert mindig a szomszédasszonyhoz megy, hogy segítsen neki. “Hagyj már békén – mondta a férjem, a te helyed a konyhában van, majd én eldöntöm, hogy kihez mikor megyek.”

Megsebeztek a szavai, rájöttem, hogy az eltelt évek alatt csak a bejárónője voltam és nem a szeretett nő. Összecsomagoltam, fogtam a gyereket és elköltöztem. Ma már más életem van, dolgozom, eltelt három év. A férjem semmi életjelet nem ad magáról, nem látogatja a gyereket és gyerektartást sem fizet. Pontosan úgy viselkedik, mintha nem is lettünk volna az élete részesei. Azt hiszem, hogy jó döntést hoztam, az én gyerekemnek nincs szüksége ilyen apára.


FORRÁS: https://ketkes.com/5-ev-hazassag-utan-rajottem-hogy-en-csak-cseled-vagyok-a-ferjem-tobbet-torodik-a-szomszedasszonnyal-mint-velem/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással. https://youtu.be/fN3oJkGNDIQ


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Az Univerzum hangja, az OM mantra. Ez a meditációs zene megszabadít a negatív erőktől, és felszabadítja a benned rejlő energiákat!


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL