Napi horoszkóp, 2019. augusztus 17., szombat

pénzhoroszkópból - Napi horoszkóp, 2019. augusztus 17., szombat

Napi horoszkóp, 2019. augusztus 17., szombat

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Jácint, Réka névnapjára. A nap 5.43-kor kel és 19.52-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Biztató

Talán még nincs veszve minden. Közbejöhet valami, ami módot adhat arra, hogy helyrehozza elrontott lépését. Még az is lehet, hogy kedvezőbb ajánlatot kap az előzőnél. Most nem féli, inkább óhajtja a változást, amitől azt reméli, hogy több teret enged az önmegvalósításnak. Ennek a szükségét ma különösen érti, mert jobbnál jobb ötletei támadnak. Szeretné, ha tőkét is kovácsolhatna belőlük.

Bika 04.21. – 05.20. – Rajongó

Bedagadt orral, pirosló arccal elsőként kel. Ruháját gyorsan magára kapva leszalad vásárolni, hogy örömet szerezzen: újságot, süteményt, virágot vesz. Ottragad a presszóban… Megkésve inal hazafelé a gyűrött újságokkal, lelappadt krémesekkel, kókadt virággal. Nem fogadják kitörő örömmel! Az Ön érzésein ez mit sem változtat: szereti őket! És Önnel sem lehet mást tenni, mint újra megszeretni.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Bajos

Külföldi utazása során kényelmetlen helyzetbe sodorja magát, ugyanis, vagy nem ismerte a helyi szokásokat, vagy pedig egyszerűen nem volt hajlandó tudomásul venni őket. Úgy gondolja, hogy alkalmazkodjanak a helyiek a messziről jött szokásaihoz, mármint az Önéhez. Saját kárán kell megtanulnia, milyen mélyen és erősen gyökereznek a szokások.

Rák 06.22. – 07.22. – Ünnepélyes

Jól kezdődik a hétvége. Nyugodt, családias hangulatban telik a szombat. Ne fárassza most magát a kerti munkával, inkább kiránduljon, ha teheti. Hazafelé egy házias kiskocsmában megpihenhet, jobban esik a vacsora is kint a szabadban. Lazíthatna többet is, ezt most érzi igazán. Kellemes élmények várják holnap is, ha nem enged borúlátó gondolatai csábításának.

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Bizonytalan

Kétségek gyötrik, s hol önmagában, hol partnerében keresi a hibát. Egy őszinte vallomás mindenképpen hasznos lehet, még akkor is, ha a másikkal rossz hírt kell közölnie. Ám, ha nem erről van szó, s nem tűnt fel a színen a harmadik, akkor egy meghitt beszélgetés feloldhatja a pillanatnyi szorongást, s újra biztos talajt érezhet a lába alatt.

Szűz 08.24. – 09.23. – Kritikus

Partnere feladja a leckét. Sajnos nem nyújt már neki boldogságot ez a kapcsolat, így javasol egy szép, csendes, baráti elválást. Önnek azonban többet jelentett ez a szerelem annál, hogy azonnal választ tudjon adni. Begubózik a szobájába és nem kizárt, hogy könnyek között éli meg ennek az elmúló kapcsolatnak az utolsó óráit. Bárhogy hadakozik is a szíve, az esze belátja, hogy nincs sok értelme a folytatásnak. Ami már egyszer elromlott, sohasem lesz olyan, mint előtte.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Magányos

Mindenki megpróbálja a legideálisabban kihasználni a nyárból hátralévő pár hétvégét. Nyaralóba, telekre, vagy vízpartra mennek ismerősei, de Önnek egyikhez sincs kedve. Ne csodálkozzon hát, ha magára hagyják. Először még örül a magánynak, hiszen így gyorsabban halad a teendőivel, de hamarosan rádöbben, hogy ez nem az Ön műfaja. Ön kifejezetten társas lény!

Skorpió 10.24 – 11.22. – Nehéz

Nem háríthatja másra a döntés felelősségét, hogy az időt húzva megpróbáljon kibújni az egyértelmű állásfoglalás alól. Ha viszont határoz, következetesen végig kell vinnie az ügyet, s le kell számolnia azzal, hogy útközben irányt változtat. Minden variációt gondosan mérlegeljen és döntését kellő határozottsággal jelentse be.

Nyilas 11.23 – 12.21. – Elővigyázatos

Ma olyan feladatot kell megoldania, amivel bebizonyíthatja vezetésre való alkalmasságát. Joggal érezheti, hogy az utóbbi időben kicsit megtépázott tekintélyét végre sikerült helyreállítania.

Bak 12.22 – 01.20. – Irigylésre méltó

Bátran választhatja az augusztus hátralévő részét pihenésre, nyaralásra. Nem sok babér terem a Bakok többségének a munkahelyén. Annál több a kiránduló- és nyaralóhelyeken. Ugyanis aktivitásukat azért nem veszítik el, alkotókedvük megmarad, csakhogy egészen másban élik ki. Mindenki hálás lehet, ha együtt töltheti Önnel a vakációt. Nem fog unatkozni.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Zűrös

Menekülne az otthoni számonkérés elől. Tegnapi “újsütetű barátja” menti ki ismét az események egyre reménytelenebb köréből. Vele jól érzi magát, holott tudja jól, hogy mindaz, amit tőle kaphat, nem több, mint amit egy leeresztett, ócska, kiszuperált mentőövtől várhat. Ezzel pedig biztosan nem jut a békés túlpartra.

Halak 02.21. – 03.20. – Szorgalmatos

… a semmittevésben és emiatt cseppet sem fő a feje. Annál inkább a napsugarak miatt. Még arra is lusta, hogy a nyugágyát az árnyékba vonszolja. Pedig a múltkori alapos leégés után jobban kellene vigyáznia… Hiába kenegette magát bálnazsírral, felhólyagosodott a bőre, napokig sajgott. Különben se higgye, hogy rákvörösen kívánatosabb. Kedvese még este azt hiheti: szégyenében pirult el….


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással. https://youtu.be/fN3oJkGNDIQ


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Az Univerzum hangja, az OM mantra. Ez a meditációs zene megszabadít a negatív erőktől, és felszabadítja a benned rejlő energiákat!


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL