Így nyújts védelmet az aurádnak a környezeted negatív hatásaitól!

Auratisztítás - Így nyújts védelmet az aurádnak a környezeted negatív hatásaitól!

Így nyújts védelmet az aurádnak a környezeted negatív hatásaitól!

Hosszútávon egyáltalán nem egészséges, ha mindig elérhető vagy a környezeted számára, és mindenkinek a kívánságát megpróbálod teljesíteni. Legyen szó akár munkahelyi, akár baráti-, családi kapcsolatról, te magad kell meghúznod az egészséges határokat.

A te felelősséged, hogy mit engedsz meg a környezetednek, és mit nem! Állítsd fel az egészséges korlátokat, tartsd egyensúlyban az életed.

Tudd meg, hogy az önértékelésed mennyire egészséges!Ha el tudod fogadni, hogy időnként az emberek haragudhatnak is rád!Nyugodtan mondhatsz nemet egy baráti meghívásra, ha épp nincs időd, vagy kedved elfogadni azt. Teljesen normális, hogy korlátokat állítasz fel, fogadd el, hogy a barátod egy kis ideig dühös lesz. Tisztában vagy vele, hogy nem te vagy a hibás, csupán a kialakult helyzetről ez az ő véleménye.Alacsony az önértékelésed, ha a kialakult helyzetért felelősnek érzed magad!Állandóan bűnösnek érzed magad a kialakult helyzetekért. Mivel alacsony az önértékelésed, mindig magadat hibáztatod. Ha valaki dühös, egyáltalán nem azt jelenti, hogy te lennél a hibás mindenért, ez csupán az ő nézőpontja.Teljesen normális, ha nem akarod állandóan mások problémáját megoldaniNe gondold azt, hogy te vagy a felelős mások rossz életéért, nem te kell megoldást találj minden problémára. El kell fogadni, hogy néha vannak olyan dolgok, amiket nem lehet megjavítani. Annyit tehetsz, hogy meghallgatod és támogatod az illető személyt, de nem te kell megold a problémáit. Ne menj bele érzelmileg olyan ügyekbe, amelyek nem rád tartoznak.Nincs megfelelő értékrended, ha teljesen figyelmen kívül hagyod mások problémáit!Senki sem szeretné, hogy barátai szenvedjenek, viszont az sem normális, ha állandóan átvállalsz mindenféle terhet másoktól. Mindenki a saját boldogságáért felelős, és bármennyit is küzdhetsz, nem tudod megváltoztatni mások életét. Természetesen nem kell elszigetelődni mások problémáitól teljesen, de jó, ha tisztában vagy az egészséges határokkal.

Válaszd a középső utat, légy a támogató, ne a problémamegoldó. Ha átveszed mások negatív érzéseit, a saját életedet nehezíted meg.


FORRÁS: https://filantropikum.com/igy-nyujts-vedelmet-az-auradnak-a-kornyezeted-negativ-hatasaitol/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL