Vajon jártál már a Földön előző életeid során? – a reinkarnáció 6 jele!

pozitív mandala - Vajon jártál már a Földön előző életeid során? – a reinkarnáció 6 jele!

Vajon jártál már a Földön előző életeid során? – a reinkarnáció 6 jele!

A reinkarnáció fogalma, közel 3000 éves múltra tekint vissza, és nem csak a Keleti, hanem többek között a Nyugati filozófusok is foglalkoztak az újjászületés jelenségével, kérdésével.

A reinkarnáció elmélete alapján a lélek több testben is visszatérhet a Földre azért, hogy tudást, tapasztalatot gyűjtsön egy magasabb tudatállapot elérése érdekében. A reinkarnáció koncepciója akár Einstein energiaelméletével is alátámasztható, mely kimondja, hogy az energia nem vész el, hanem átalakul. Ezzel párhuzamba állítva: a lélek sem tűnhet el, hanem reinkarnáció útján újra és újra a világban testet öltve kalandozik.

Töprengtél már valaha ezen? Érezted már valaha úgy, hogy lehet, te sem első életedet éled a Földön? A reinkarnációnak sok jele lehet, ezeket gyűjtöttük most össze neked,.

1. Déja Vu érzés

Szinte mindenki megtapasztalta már a Déja Vu érzést, és tudja, miről szól. Néhány tudós szerint a Déja Vu-nak idegi eredetű magyarázata lehet, míg mások úgy vélik ez a reinkarnáció elsődleges jele. Mikor úgy érzed, hogy ezzel az ismeretlennel mintha már találkoztál volna, vagy mintha az adott szituációt már átélted volna, a tudatalattiból felszínre törő, előző életünkből szerzett tapasztalatok köszönnek vissza. Sok embernek, ha ellátogat egy adott helyre vagy egy idegen országba, különös érzése támad, és úgy tájékozódik, mintha egész életében ott élt volna. Utaztatással, vagy hipnoterápiával akár képesek vagyunk betekintést nyerni előző életeinkbe.

2. Visszatérő álmok és rémálmok

Magának az álomnak is már szimbolikus értéke van, ám tudnunk kell megfelelően olvasni belőle. Vegyük csak annak a nőnek a példáját, aki folyamatosan azt álmodta minden éjszaka, hogy csontokat talál a ruhásszekrényében, és ha rájuk pillant, bűntudat és szomorúság gyötörte. Mivel az álom hosszú heteken át nem hagyta nyugodni, elhatározta, hogy visszautazik előző életeibe, hogy megtudja, miért álmodja folyton ezt. A hipnózis során a nő rájött, hogy előző élete során a kagyló vizébe fojtotta kisbabáját és a különös álma ezt a tragikus tettét szimbolizálja.

3. Különös tehetségek

Mikor egy gyerek, vagy akár egy felnőtt előáll valamilyen ámulatba ejtő dologgal, tudással, tehetséggel, amelyeket viszont sosem tanult, az is a reinkarnáció jele lehet. Néhány gyerek képes olyan idegen nyelveken is beszélni, amelyeket sosem tanultak. Persze a tehetségek nagy része örökölendő, viszont ha olyan különleges képességgel áll elő valaki, amit semmi sem indokol, az az előző életéből hozott tudás.

4. Fóbiák

A fóbiák legtöbbjét csak az elszenvedőjük érti csupán, és a többi ember csak a fejét csóválja, hogy hogyan lehetséges ettől meg attól ilyen mértékig tartani? A fóbiák, az emberi lélek túléléséért hivatottak létrejönni. Legtöbbször olyan dolgoktól tartunk a leginkább, amelyek fájdalmat, félelmet és kárt okoztak nekünk. Ám ha ebben az életedben semmilyen sokkhatás nem ért, de valamiért mégis félsz például a pókoktól, tudd, hogy ennek magyarázata az előző életedben rejlik.

5. Anyajegyek

Sokan úgy vélik, hogy az anyajegyek a reinkarnáció jelei, és ennek kapcsán el is mesélünk egy sztorit. Egy fiatal fiú a semmiből egyszer csak elkezdett mesélni egy bizonyos férfiról, akit többször is mellkason lőttek. Annyiszor elmesélte ezt a szüleinek, hogy azok elhatározták felkutatják, hogy ki lehetett ez az ember. Mikor hosszas kutatás után megtalálták az aktáit, a szülők megdöbbenten vették észre, hogy a képén szereplő golyónyomok épp olyan elhelyezkedésűek, mint a gyermekük mellkasán lévő anyajegyek.

Sokan hiszik, hogy az anyajegyek az előző életünkben szerzett sérülések jelei, és az anyajegyek változása szorosan összefügg a gondolkodásmódunkkal és érzelmeinkkel.

6. Lelki társak

Sokunknak biztosan van olyan emberi köteléke, amely merőben más, mint a többi. Erre az adott személyre úgy tekintesz, mintha már 1000 éve ismernétek egymást. Edgar Cayce, híres amerikai misztikumokkal foglalkozó szakértő szerint a lelkek csoportosan vándorolnak, és együttesen egyensúlyozzák karmáikat. Edgar szerint minden életben más és más viszonyban születnek le ezek a lelkek, de a csoport mindig ugyanaz marad. Ezek szerint az is megtörténhet, hogy az egyik életedben lévő nagymamád, a másik életedben akár a legjobb barátnőd is lehet.

Ha sikerül megértenünk, hogy előző életeink hogyan hatnak ki a jelenlegire, számtalan dologra választ kapunk. Ha kíváncsi vagy mik történtek veled, vegyél részt egy utaztatáson, ám ahhoz energetikailag és lelkileg is felkészültnek kell lenned.

Meditációval is közelebb kerülhetsz a lelkedhez, így csináld:

1. Keress egy kényelmes és sötét helyet, ahol biztosan nem fog senki sem megzavarni. Minden elektronikai eszközt kapcsolj ki.

2. Helyezkedj vagy feküdj el kényelmesen és hunyd be a szemed. Lélegezz mélyeket ki és be, hogy elméd és tested egyaránt elcsendesüljön. Mikor kifújod a levegőt, képzelj el egy fehér fényt, amely körbeöleli a tested. Ez a fény óvni fog az utazásaid során. Kifújásnál pedig vizualizáld, hogy minden fajta negativitás kiáramlik a testedből.

3. Ha sikerült megnyugodnod lelki szemeiddel képzelj el egy lépcsőt, amelyen elindulsz fölfelé. Minden egyes lépcsőfoknál egy-egy újabb elmék ötlik fel az előző életeidből. Használd az intuíciódat a lépkedések során.

4. Mikor elérsz a lépcső tetejére, egy ajtót veszel észre. Figyeld meg minden egyes résztelét az ajtónak és döntsd el, milyen korból származhat. Ha meg vagy, nyiss be.

5. Hagyd, hogy az elméd szabadon legyen, ne legyenek elvárásaid, vagy elképzeléseid, hogy mi lehet az ajtó túloldalán. Fogadd el, bármit is látsz.

6. Ha úgy érzed, elegendő időt töltöttél az ajtó túloldalán, gyere vissza és csukd vissza az ajtót. Majd lassan óvatosan lépkedj le a lépcsőn lefele. Minden egyes lépéssel visszább és visszább térsz a jelenlegi életedhez. Ha leérték a lépcső aljába, kinyithatod a szemed.


FORRÁS: https://filantropikum.com/vajon-jartal-mar-a-foldon-elozo-eleteid-soran-a-reinkarnacio-6-jele/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL