2019 Szeptemberi szerelmi horoszkóp – Izgalmasan alakul majd az élete minden jegynek!

szingli - 2019 Szeptemberi szerelmi horoszkóp – Izgalmasan alakul majd az élete minden jegynek!

2019 Szeptemberi szerelmi horoszkóp – Izgalmasan alakul majd az élete minden jegynek!

Hamarosan beköszönt az ősz, amikor kezdünk lassítani a nyári tempón, kicsit melegebben öltözünk, és nagyobb teret engedünk a romantikának, mint a pezsgés időszakában. Ha kíváncsi vagy, hogy számodra mit jósolnak a csillagok szerelmi életed terén szeptemberre, akkor olvass tovább.

Kos

A nyári szenvedélyes üzemmódból te nehezebben fogsz kilépni, mint a többiek, ám ez nem is olyan nagy baj, hiszen egy környezetedben tartózkodó személyt éppen ezzel fogsz levenni a lábáról. Szinte magaddal ragadod és együtt csodás perceket éltek majd át. Ha párkapcsolatban élsz, akkor végre egy hullámhosszra kerültök a kedveseddel.

Bika

Ha egyedülálló vagy, akkor most teljesen ki fogsz nyílni a világ felé és szívesen randizol majd, akár olyanokkal is, akikről azt szoktad állítani, hogy nem az eseteid. Képes vagy feláldozni a megfontoltságodat a pártalálás oltárán. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a szerelem újra lángra lobban köztetek.

Ikrek

Még mindig él benned a nyári lendület, a kalandvágy és majd kicsattansz az energiától, amivel a sok napsütéses hónap megajándékozott. Ez nagyon vonzó lesz a környezetedben lévők számára és könnyedén fogsz hódítani, ha nem akarsz, akkor is. Mindamellett, ha rátalálsz a lelki társadra, végtelen nyugalom és szeretet jár át. Ha párkapcsolatban élsz, bonyodalmakra kell számítanod a kedveseddel, ám nem olyan mértékűre, amin ne tudnátok túllépni.

Rák

Jobb, ha szemfüles leszel ebben a hónapban, hiszen az igaz szerelem bárhol rád találhat. Az utcán, a tömegközlekedésen, egy kávézóban vagy akárhol, amerre jársz. Egy dolog biztos, egyből rá fogsz jönni, ha belebotlasz ebbe a személybe. Az online találkozás lehetősége sem kizárt. A fontos, hogy nyitott légy és a szívedre hallgass. Ha párkapcsolatban élsz, akkor rátok fér egy mélyebb beszélgetés, hogy a köztetek felmerülő problémákat jól át tudjátok rágni és újra visszataláljatok egymáshoz.

Oroszlán

Ha valakivel megismerkedsz, akkor képes vagy olyan szépen csűrni-csavarni a dolgokat, hogy újdonsült kedvesed minden kívánalmának megfelelj. Számodra most a hódítás a legfontosabb, nem pedig az, hogy hosszú távon is erős kötelék alakulhasson ki a kiszemelteddel. Ha nem olyasvalakivel találkozol, akitől eláll a lélegzeted, akkor a hűséged nem garantált. Ha párkapcsolatban élsz, remek összhang lesz köztetek.

Szűz

Két érzés is kavarog benned. Az egyik azt sugallja, hogy légy megfontolt, előrelátó, kimért és ennek segítségével keress párt magadnak. A másik viszont azt, hogy gondolkodás nélkül belevesd magad a randizásba, fittyet hányva a kötöttségekre, izgalmakat keresve. Hogy melyiknek adod meg magad, csakis rajtad áll. Lehet, hogy egy külföldi szerelem talál rád a keresgélés közben. Ha párkapcsolatban élsz, nem lesz minden olyan rózsás, erre készülj fel.

Mérleg

Nem a harmónia  fogja jellemezni a szerelmi életed, ami kissé meglepő, hiszen általában minden téren erre törekszel. Szívesen repkedsz virágról virágra, ismerkedsz, flörtölsz és még titkos viszonyba is hajlandó vagy belemenni, sőt mi több, izgalommal tölt el a tiltott gyümölcs gondolata. Ha a nagy ismerkedési időszakban mégis belebotlanál a nagy ő-be, abban biztos lehetsz, hogy azonnal letöri a szarvadat és teljesen lenyugszol majd mellette.

Skorpió

Ha egyedülálló vagy, küszöbön áll a szerelem, de addig nem teljesül be, amíg észre nem veszed a közelségét és nem teszed meg te is a szükséges lépéseket a részedről. Ne mondj nemet a meghívásokra, mert nagy eséllyel belebotolhatsz kellemes idegenekbe, ha aktív társasági életet élsz. Ha van párod, akkor most közösen sok jó programon vesztek részt a barátokkal és a családdal, ami csak még közelebb hoz titeket egymáshoz.

Nyilas

Ne feledd, hogy ha minden idődet a munkának szenteled, akkor kisebb esélyed lesz megtalálni az igazit. Olyan nagyon szeretsz utazni, hát miért töltesz mégis sok időt a négy fal között. Ha már van párod, menjetek el közösen, ha nincs, akkor kalandra fel egyedül. Ezzel soha nem volt gondod. Út közben pedig bárkivel megismerkedhetsz és rád találhat a nagy ő is.

Bak

Nagyon érzelmes hangulatban fog telni ez az időszak. Mondhatni szerelemre vagy hangolva, így az lenne a meglepő, ha nem ismerkednél meg senkivel ez idő alatt. Lehet, hogy egy kollégával vagy egy csoporttársaddal kerültök közelebb egymáshoz egy tanfolyamon. Azt érzed, hogy ezzel a személlyel csak úgy repül az idő és komolyabb dolog is kibontakozhat belőle. Ha párkapcsolatban élsz és vita alakul ki kettőtök között, azt nem lesz könnyű megoldani, de ha igazán szeretitek egymást, ez nem állhat az utatokba.

Vízöntő

Nagyon erős lesz a belső kisugárzásod, egyszerűen ragyogni fogsz, még reggel ébredéskor is. A hódítás így igazán könnyen fog menni és közelebb kerülhetsz egy kiszemeltedhez is. Ha párkapcsolatban élsz, nagy lesz az összhang köztetek és egymást fogjátok inspirálni életetek több területén is.

Halak

Valahogy, mintha nem állnál még készen arra, hogy párra találj. Pedig lehetőséged akadna bőven. Az udvarlóid is elég rámenősek és lendületesek, te mégsem akarod beadni a derekadat, mondván, senki nem mozgat meg igazán. Talán át kellene gondolnod, hogy mit szeretnél valójában. Ha úgy érzed, hogy most az egyedüllét tesz jót és a befelé fordulás, akkor őszintén mondd meg azoknak, akik a válaszodra várnak. Ha párkapcsolatban élsz, pároddal minden perc maga a boldogság és semmi jele, hogy ez a közeljövőben megváltozna.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


15 perc 768 hz zenés érzelmi gyógyulást segítő rövid meditáció. Erõsíti a testet, lelket, elmét. Rendkívül erős fizikai, mentális és szellemi gyógyulást segítő rezgések! Lásd meg a csodákat és emeld fel rezgésszintedet ezzel a 768Hz-es gyógyító frekvenciával.


Erőteljes 11 perces Aura tisztító és védelmező, energizáló zene, egyensúlyba hozza és gyógyítja a 7 csakrát

10 perces energia feltöltés! Ez a zene 10 perc alatt megszabadít a negatív blokkoktól és feltölt pozitív energiával!

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL