Napi horoszkóp szeptember 13. péntek – Nagy balszerencse várhat ma rád, ha nem figyelsz erre!

könnyű - Napi horoszkóp szeptember 13. péntek – Nagy balszerencse várhat ma rád, ha nem figyelsz erre!

Napi horoszkóp szeptember 13. péntek – Nagy balszerencse várhat ma rád, ha nem figyelsz erre!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Mivel eléggé el vagy merülve az érzelemvilágodban, ezért más sem jár a fejedben, mint elmenekülni. Egy rögtönzött utazás igazán jót tenne neked a hétvégén. Végre időt tölthetnél egyedül vagy azokkal, akiket szeretsz. Bárhogy dönts, olyasmit csinálj, ami fokozza az önbizalmadat.

Bika

A pároddal meghoztok néhány fontos döntést az anyagi helyzetetekkel kapcsolatban a jövőre nézve. Ennek köszönhetően jobban el tudjátok osztani a kötelezettségeket, és tudtok majd takarékoskodni is. Ha egyedülálló vagy, az őszinteség a legjobb eszközöd, hogy megszerezd, amit akarsz.

Ikrek

Miután nagyon keményen dolgoztál a héten, ideje, hogy egy kis kényeztetésben részesítsd magad és olyasvalakivel töltsd az idődet, aki közel áll a szívedhez. Lehet ez a párod, de egy kedves rokon vagy barát is. Hidd el, nagyon jót fog tenni.

Rák

Eléggé bele vagy merülve a munkába, így nem is csoda, ha valamivel tovább maradsz benn a munkahelyeden. Tudd, hogy azt extra időd és erőfeszítésed nem marad észrevétlen. A másik dolog, nem ártana egy méregtelenítés a hétvégén a testednek és az elmédnek egyaránt.

Oroszlán

Szerelmes hangulatban leszel a mai napon és vágyad tárgyával össze is hozhat az élet. Találkozhatsz valakivel, miközben járod a nagyvilágot vagy a szenvedélyednek hódolsz éppen. Ha párkapcsolatban élsz, ideje, hogy együtt mozduljatok ki és csináljatok olyasmit, amit eddig még soha.

Szűz

A mai nap a családodnak és otthoni dolgoknak szenteled a figyelmedet. Ha eddig túlságosan elfoglalt voltál, hogy rendet tegyél és nagytakarítást végezz, akkor a mai nap éppen megfelelő lesz rá. A családoddal töltött idő ugyanakkor igazán fel fog tölteni.

Mérleg

Kissé nyughatatlannak érzed magad, ami általában azt szokta jelenteni, hogy tenned kell valamit, ami serkenti az elmédet és szabadságot ad. Keress valamit, ami inspirál és érezd jól magad.

Skorpió

Nagyon költekezős kedvedben leszel, szóval ne fogd vissza magad. Ha mostanában azon gondolkodtál, hogy milyen jó lenne valami új holmival feldobni az otthonodat, akkor hajrá! A mai nap jó hírt is kaphatsz, ha lakás keresgélésben vagy.

Nyilas

Nehezedre fog esni elfedni az érzelmeidet a mai napon, ami nem szükségszerűen rossz dolog. Ha magaddal szemben őszinte vagy a vágyaidat illetően, akkor legyél az a többiekkel is. Még akkor is, ha ez a lépés sebezhetővé tesz.

Bak

Ideje, hogy kicsit visszavonulj, és az érzelmeiddel foglalkozz. Ha házsártosnak, fáradtnak és leszívottnak érzed magad, akkor az egy erős jel, hogy pihenned kell. Ugyanakkor egy remek álláslehetőség is felbukkanhat előtted, ha éppen keresésben vagy.

Vízöntő

Ha a céljaid eléréséről van szó, nem hagyod, hogy bármi is az utadba kerüljön és kizökkentsen. Ha azt veszed észre, hogy nehezedre esik egy helyben ülni, akkor vegyél részt egy kulturális eseményen vagy találkozz a barátaiddal és érezd jól magad.

Halak

A gondolataid a céljaidon és az ambícióidon pörögnek. Ha azt érezted eddig, hogy nem volt tiszta, melyik irányba indulj el, akkor a mai napon áttörés érkezhet az életedbe. Elérheted, amit akarsz, de ahhoz bíznod kell magadban, a kételkedésnek egy szemernyi helyet sem hagyva.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


8 órás lelki béke teremtő zene!

Az alvás teljes ideje alatt közvetíti a békés, mély, nyugodt alvást segítő hanghullámokat. Ha nehezen alszol el, a legjobb választás a mélyálomba merüléshez! A zene hallgatásának segítségévell testünk teljesen ellazul, és a béke, nyugalom rezésére hangolódik. Fejhallgatóval vagy fülhallgatóval hallgatva az alvás hatékonyabb és pihentetőbb. Alvás közben helyreállítja a belső békédet, és megszabadít a negatív energiáktól. 8 óra hosszúsággal tökéletes az alvás teljes időtartama alatti hallgatáshoz. Kellemes pihenést!

Ez a zene a Titkos rezésformula frekvenciáit tartalmazzák,
amelyek egyedivé és rendkívül hatékonnyá teszik.

Fontos a véleményed, nyomj egy lájkot ha tetszett és írd meg kommentben hogy segítette az alvásodat vagy sem!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL