Válassz egy gyógyító követ és ismerd meg személyes üzenetedet

követ - Válassz egy gyógyító követ és ismerd meg személyes üzenetedet

Válassz egy gyógyító követ és ismerd meg személyes üzenetedet

Válassz egy gyógyító követ a képről, amelyiket a legközelebb érzed jelen pillanatban magadhoz. Keresd meg az ehhez az ásványhoz tartozó leírást és ismerd meg, hogy mit tartogat számodra a közeli jövő. 

1 – Csaroit

Készen állsz arra, hogy közel kerülj a bensődhöz és annak bölcsességét mindennapi életedben hasznosítsd. Növekedés és átalakulás időszaka következik.

2 – Napkő

Eljött az idő, hogy akaraterődet felhasználva elindulj az álmaid valóra váltása felé. Engedd, hogy a fény utat törjön magának rajtad keresztül és segítsen sikert aratni.

3 – Lazurit

Fontos, hogy józan ítélőképességedre hagyatkozva hozd meg a döntésidet és ne befolyásoljanak az érzelmeid. Fedezd fel a dolgok igazi valóját, láss a felszín mögé.

4 – Borostyán

Gyógyulásra és egyensúlyra van szükséged az életben, ehhez pedig az kell, hogy magasabb rezgésszintre állj, és pozitív attitűdöt gyakorolj az élet minden területén.

5 – Malachit

Szükséges, hogy szakíts régi berögződéseiddel és változást hívj az életedbe. Légy eltökélt az átalakulásodat illetően.

6 – Danburit

Véget kell vetned annak a szokásodnak, hogy túl szigorúan bánsz önmagaddal. Szeretnél spirituális megvilágosodást elérni? Ünnepeld az életedben mindazt, amiért hálás lehetsz.

7 – Magnezit

Légy figyelmes arra, hogy mi motivál valójában. A saját döntésed szerint cselekszel, vagy mások elvárásainak hatása alatt? Erre a kérdésre kell most megtalálnod a választ.

8 – Turmalin

Ideje, hogy elindulj az egység felé, kapcsolódj a természet egyetemes rendjével és behívd az életedbe a bölcsességet és a harmóniát.

9 – Hematit

Ideje, hogy belső akaratod segítségével haladj előre, felelősséget vállalj saját döntéseidért és a kegyelem állapotát elérd.

10 – Atacamit

Ideje, hogy több energiát fektess az álmaid elérésébe. A nagyobb lelkesedés és nyitottság segít elérni azt, amire vágysz, de ehhez a te akaratod is szükséges.

11 – Rózsakvarc

A szerelem hamarosan belép az életedbe és ez a romantikus élmények mellett gyógyító hatással is lesz rád. Könnyebben múlnak majd a múltbéli sebeid.

12 – Fluorit

Képes leszel jobban fókuszálni és tisztábban látni a napi szituációkat, amelyekbe kerülsz. Erősebbé válik szellemed és lelked is.

13- Opál

Ideje, hogy a szerelemre és az érzelmekre fókuszálj. Értékeled önmagad, hallgatsz a szíved szavára? Vállalj felelősséget a tetteidért és oldd fel karmádat.

14 – Moldavit

Ideje, hogy őszintén értékeld azokat a jó dolgokat, amelyek már jelen vannak az életedben és megtervezd, hogy hogyan változtass azokon a tényezőkön, amelyek visszatartanak további céljaid elérésétől.

15 – Gránát

Meg fogod találni a szükséges erőt és kreativitást, hogy rájöjj, milyen változtatásokat kell tenned az életedben. Ne aggódj, túl fogsz jutni azokon a nehézségeken, amelyekkel most küzdesz.

16 – Berill

Az előtted álló út egyre tisztább és egyszerűbb lesz. Egyértelművé válik életed célja, így könnyen tovább fogsz lépni.

17 – Obszidián

Az a szituáció, amelyben jelenleg vagy, hamarosan teljesen egyértelművé fog válni előtted. Nézz magadba és rá fogsz jönni a kérdésre, amely már egy ideje zakatol benned.

18 – Zafír

Erőfeszítéseid végre kifizetődnek. Keresd meg azt az utat, amelyen tovább haladva behívhatod az életedbe a sikert.

19 – Apofillit

Ideje, hogy végre elengedd azt a dolgot, ami visszafogott a tovább lépésben. Nézz magadba őszintén és szabadítsd fel a lelked ez alól a súlyos béklyó alól.

20 – Tigrisszem

Ideje, hogy valóságba hívd egy álmodat vagy egy tervezett projektet. Ülj le csendben a gondolattal a fejedben és képzeld el pontosan, lépésről lépésre a megvalósítást.

21 – Cinkit

Egy óriási energia beáramlást tapasztalsz meg az életedben. Az életed és a kapcsolataid sokkal átláthatóbbnak és tisztábbnak fognak tűnni.

22 – Achát

Csendben el kell gondolkoznod az életcélodon. Határozottan és elszántan haladsz azon az úton, amelyen kell, vagy csak naivan kószálsz, amerre kedved tartja?

23 – Amazonit

Szükséges, hogy a belső forrásaidhoz kapcsolódva juss túl egy kommunikációs akadályon. Szedd össze minden bátorságodat és mondd el az őszinte véleményedet.

24 – Holdkő

Ideje, hogy felismerd magadban a női erőt és megbecsüld azt. Sokkal többet elérhetsz és sokkal messzebbre eljuthatsz általa, mint gondolnád.

25 – Tűzopál

Ideje, hogy a szerelemre és az érzelmekre fókuszálj. Értékeled önmagad, hallgatsz a szíved szavára? Vállalj felelősséget a tetteidért és oldd fel karmádat.

26 – Pirit

Ideje, hogy megnyisd az elmédet és felismerd a benned rejlő kreativitást. Azt súgja neked, hogy ne halogass tovább, hanem kezdj el cselekedni, ha sikert akarsz elérni.

27 – Kordierit

Először is a testeddel van dolgod, csak aztán haladhatsz tovább a spirituális síkra. Alapozd meg a lelki fejlődést a fizikai egészséged megerősítésével.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


8 órás lelki béke teremtő zene!

Az alvás teljes ideje alatt közvetíti a békés, mély, nyugodt alvást segítő hanghullámokat. Ha nehezen alszol el, a legjobb választás a mélyálomba merüléshez! A zene hallgatásának segítségévell testünk teljesen ellazul, és a béke, nyugalom rezésére hangolódik. Fejhallgatóval vagy fülhallgatóval hallgatva az alvás hatékonyabb és pihentetőbb. Alvás közben helyreállítja a belső békédet, és megszabadít a negatív energiáktól. 8 óra hosszúsággal tökéletes az alvás teljes időtartama alatti hallgatáshoz. Kellemes pihenést!

Ez a zene a Titkos rezésformula frekvenciáit tartalmazzák,
amelyek egyedivé és rendkívül hatékonnyá teszik.

Fontos a véleményed, nyomj egy lájkot ha tetszett és írd meg kommentben hogy segítette az alvásodat vagy sem!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL