Egy férfi megkérdezte: Mi kell a nőknek, a pénzen kívül?

férjed - Egy férfi megkérdezte: Mi kell a nőknek, a pénzen kívül?

Egy férfi megkérdezte: Mi kell a nőknek, a pénzen kívül?

Vannak olyan férfiak akik tisztelik és becsülik a nőket és vannak olyanok akik csak azt mondják rájuk, hogy mindig elégedetlenek és nagy elvárásaik vannak.

Ma egy olyan hölgy válaszát olvashatjátok, aki nagyon szépen megfogalmazta azt, hogy mi kell egy nőnek.

Egy közösségi oldalon olvastam amit egy fiatal férfi kérdezett: “Hölgyeim mi kell nektek a pénzen kívül ebben az életben?”

Nagyon őszintén fogok válaszolni erre a kérdésre:

“Drágám, szükségem van stabilitásra, biztonságban akarom érezni magam melletted. Azt akarom, hogy legyen jövőm. Nem akarom, hogy csak azt mondd, szeretlek, érezni is akarom. Azt akarom, hogy bizonyítsd be a viselkedéseddel, a terveiddel, hogy ne a második helyen legyek az édesanyád után.

Biztos akarok lenni abban, ha megbetegszem akkor te nem leszel ideges, nem fogsz kiabálni, hanem segíteni fogsz nekem. Biztos akarok lenni abban, hogy nyugodtan elengedhetlek a világ bármelyik pontjára anélkül, hogy azon kellene rágódnom, hogy ott más nők is vannak.

Konkrét dolgokat akarok, nincs időm arra várni, hogy megkomolyodj, hogy kifizesd a házad hitelét és egyéb kifogásokat meghallhatnom, csak azért, hogy elkerüld a házasságot.

Nem akarom, hogy a gyermekeimnek azt kelljen elmagyarázzam, hogy az apjuk nem bízik magában és mindentől fél, és újra depresszióban szenved, amit távol a családjától kezelnek, a haverokkal, a sarki kocsmában.

Nem akarom azt, hogy néhány év elteltével arra jöjjek rá, hogy feleslegesen töltöttem az időmet. Nincs szükségem a barátaid beleegyezésére, az édesanyád szeretetére. Egy igazi férfire van szükségem! Ha gyáva vagy és nem tudod vállalni a felelősséget, akkor bármilyen gazdag lehetsz, nem fogsz érdekelni. Egy igazi férfira van szükségem!”


forrás: https://ketkes.com/egy-ferfi-megkerdezte-mi-kell-a-noknek-a-penzen-kivul-ez-a-holgy-olyan-valaszt-adott/


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


10 perces megnyugtató, stresszoldó, gyógyító pihenés – elengedésre hangolva!


8 órás lelki béke teremtő zene!

Az alvás teljes ideje alatt közvetíti a békés, mély, nyugodt alvást segítő hanghullámokat. Ha nehezen alszol el, a legjobb választás a mélyálomba merüléshez! A zene hallgatásának segítségévell testünk teljesen ellazul, és a béke, nyugalom rezésére hangolódik. Fejhallgatóval vagy fülhallgatóval hallgatva az alvás hatékonyabb és pihentetőbb. Alvás közben helyreállítja a belső békédet, és megszabadít a negatív energiáktól. 8 óra hosszúsággal tökéletes az alvás teljes időtartama alatti hallgatáshoz. Kellemes pihenést!

Ez a zene a Titkos rezésformula frekvenciáit tartalmazzák,
amelyek egyedivé és rendkívül hatékonnyá teszik.

Fontos a véleményed, nyomj egy lájkot ha tetszett és írd meg kommentben hogy segítette az alvásodat vagy sem!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL