Ha azt szeretnéd, hogy jobban szeressen a párod, ezt a 8 dolgot próbáld ki!

Szeretni123 1024x576 - Ha azt szeretnéd, hogy jobban szeressen a párod, ezt a 8 dolgot próbáld ki!

Ha azt szeretnéd, hogy jobban szeressen a párod, ezt a 8 dolgot próbáld ki!

Úgy tartják, hogy a szerelem, amilyen hamar jön, olyan hamar el is múlik. Ha azt szeretnéd, hogy a partnered évek múlva is ugyanúgy szeressen, vesd be az alábbi 8 praktikát. Őrizd meg a lángot, egy kapcsolat fennmaradásáért is meg kell dolgozni.

1. Mutasd ki minden nap a szereteted!

A megszokás nagy úr, egy idő után teljesen természetes, hogy a párod ott van melletted, viszont azért, hogy fenntartsd az érdeklődést, mindenképp ki kell mutatnod a szereteted. Próbálj hálás lenni a legapróbb, legtermészetesebbnek tűnő dolgokért is. Vedd észre az olyan apróságokat, amikor a párod fáradtan, este későn nekifog vacsorát készíteni.

2. Hagyd, hogy élje az életét

Csak azért, mert egy pár vagytok, még nem jelenti azt, hogy minden másodpercben együtt kell lennetek. Mindenkinek megvan a saját érdeklődési köre, elfoglaltsága és kötelezettsége. Ne állíts korlátokat a párodnak, időnként hagyd, hogy élje a saját életét, kapcsolódjon ki, pihenjen.

3. Ne a telefonodon lógj, ha együtt vagytok

Nem csak idegesítő, ha valaki állandóan a telefonjával babrál, hanem tiszteletlenség is a másikkal szemben. Jó lenne bevezetni azt a szabályt, hogy nincs telefon, ha együtt vacsoráztok, vagy együtt mentek el valahová. Inkább légy a partnereddel kapcsolatban, mint az okostelefonoddal.

4. Ne akard, hogy feladja a számára fontos dolgokat

Ha igazán szeretsz valakit, ne akard, hogy lemondjon a hobbijáról, a barátairól, a sportolásról, vagy hogy szakítsa meg a kapcsolatot a számodra nem szimpatikus személyekkel. Inkább támogasd őt mindenben, ne akard, hogy lelkiismeret-furdalása legyen esetleg azért, mert elmegy focizni, vagy találkozik a barátaival.

5. Ne vádaskodj, veszekedj állandóan

Senki sem tud szeretni egy olyan embert, aki állandóan kötekedik, vádaskodik. Ha azt akarod, hogy párod szeressen, és felnőttként kezeljen, akkor hagyd békén, ne piszkáld állandóan. Ha valami nem tetszik, akkor érvelj észszerűen, és magyarázd el higgadtan, hogy mi a problémád.

6. Hagyd, hogy pihenjen

Mindenkinek lehet borzasztó napja, lehet rosszkedvű, csalódott, fáradt. Ha látod, hogy a partnered szomorú, egykedvű, letört egy munkanap után, ne akard mindenáron rábeszélni arra, hogy márpedig az élet csodaszép. Hagyd, hogy pihenjen, a saját módszerei szerint töltekezzen, regenerálódjon testileg és lelkileg.

7. Fordítsatok időt egymásra

Ne mindig a munkád legyen a legfontosabb, tölts elegendő időt szeretteiddel, családoddal. Menjetek együtt kirándulni, sétálni, szórakozni. A minőségi idő, a közös élmények nagyon fontosak egy kapcsolatban.

8. Legyen ő a legjobb barátod is!

Ne csak a partnered, hanem a legjobb barátod is legyen, akiben tökéletesen megbízol, akivel mindent meg tudsz beszélni, és aki mellett felhőtlenül önmagad tudsz lenni.


forrás: https://filantropikum.com/ha-azt-szeretned-hogy-jobban-szeressen-a-parod-ezt-a-8-dolgot-probald-ki/


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL