Máris elkezdődtek a 2019-es év végi energiaátvonulások – Ezekre kell odafigyelned!

energiaátvonulások - Máris elkezdődtek a 2019-es év végi energiaátvonulások – Ezekre kell odafigyelned!

Máris elkezdődtek a 2019-es év végi energiaátvonulások – Ezekre kell odafigyelned!

Energiaátvonulások az év minden periódusában előfordulhatnak, mégis az egyik legjobb energiahullám az, amely egy új évet hoz. Példánknak okáért, az elkövetkezendő időszakban pont egy ilyen energiaátvonulással fogunk találkozni. Ezek az energiák illő módon fogják búcsúztatni a 2019-es évet és felkészítenek a 2020-as év fogadására.

Ezek az energiák lassacskán fognak felépülni az előttünk álló december folyamán, így előfordulhat, hogy többször is azon kapjuk magunkat, hogy nem igazán találjuk a helyünket. Ezek az energiák meglehetősen magukkal ragadóak lesznek, és ha nem leszünk hajlandóak kihasználni ezeket az energiaáramlatokat, akkor elég gyorsan maguk alá temethetnek.

Ha érzékenyebb vagy az ilyen fajta energiaváltozásokra, akkor már most érzékelheted, hogy a napok kezdenek kissé másak lenni, mint eddig. Amint elkezdesz alkalmazkodni ezekhez a változó energiákhoz, a belső lényed új erőre kap, és könnyedebben adaptálódsz az újév kínálta lehetőségekhez.

2020-ban a legfőbb feladatunk az lesz, hogy felülkerekedjünk mindazokon a dolgokon, amelyek az óévben visszatartottak az igazi kibontakozásunktól.

A Forever Conscious asztrológiai szakértői is hasonlóképpen vélekednek az előttünk álló újévről:

A 2020-as évnek nem feltétlen kell arról szólnia, hogy átverekedjük magunkat a sötétebb periódusokon, sőt inkább arra kell törekednünk, hogy felülkerekedjünk ezeken. Ez az év arról kell szóljon, hogy oly magasra juttassunk el önmagunkat, ahol a sötétség árnyai már meg sem közelíthetnek.

A sötétség már túl nehéz ahhoz, hogy az újév energetikai mezejébe bekerüljön, ezért el kell engednünk és inkább arra kell fókuszálnunk, hogy harmóniába kerüljünk a bolygóval és a világegyetemmel. Ha visszatekintünk a 2019-es évre és kiértékeljük azt, akkor érteni fogjuk, hogy mely dolgokat kell végérvényesen magunk mögött hagynunk.

A következő pár hétben szabadítsd fel önmagad ezektől a terhektől és dobj el minden olyan dolgot magadtól, amely meggátolhatná azt, hogy megkönnyebbülve lépj át a 2020-as évbe.

Ne ijedj meg, ha elsőre nehéznek tűnik az elengedés, mert még bőven van időd addig, míg az újév bekopogtat. A világegyetem energiái folyamatosan azon vannak, hogy segítsenek ezen az úton, és rövid időn belül a dolgok visszakerülnek a normális kerékvágásba.

Szerinted mi vár ránk 2020-ban? Lehet, hogy végre valóban mellénk állnak az energiák és végre tényleg egy szuper év elé nézünk?


forrás: https://filantropikum.com/maris-elkezdodtek-a-2019-es-ev-vegi-energiaatvonulasok-ezekre-kell-odafigyelned/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL