Balszerencséd van az életben? Lehet, hogy megszeged az univerzum 7 törvényének valamelyikét

uni - Balszerencséd van az életben? Lehet, hogy megszeged az univerzum 7 törvényének valamelyikét
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Balszerencséd van az életben? Lehet, hogy megszeged az univerzum 7 törvényének valamelyikét
Facebook
0

Balszerencséd van az életben? Lehet, hogy megszeged az univerzum 7 törvényének valamelyikét

Létezik 7 alapvető törvény az univerzumban. Az a tény, hogy nem ismered őket, még nem tesz mentessé a felelősség alól. Azonban, ha megismered őket, segíthetnek abban, hogy ne hibázz, megtaláld a harmóniát, és boldog légy az életben.

1. A puszta tér törvénye

Ha új cipőre van szükséged, dobd el a régit. Ha új ruhákat szeretnél, ürítsd ki a szekrényedet. Meg kell tanulnod a saját akaratodból lemondani a sztereotípiákról. Az új dolgok akkor jönnek majd el, ha megszabadulsz az életedben lévő régi dolgoktól.

2. A körforgás törvénye

Légy kész rá, hogy elveszítsd azt, ami a tied, hogy megkaphasd azt, amire szükséged van.

3. A képzelet törvénye

Először is, szabadjára kell engedned a képzeletedet. Írd le, milyen számodra a tökéletes nap, ne mutasd meg senkinek, csak annak, akiben teljes mértékben megbízol. Tartsd magadnál ezt a leírást, és amikor csak időd engedi, olvasd el újra.

4. A tehetség törvénye

Az ember csak a gondolkodás, az intuíció és a képzelet útján érheti el a személyes fejlődés csúcsát.

5. Az adás-kapás törvénye

Ha felajánlasz valamit, annak a tízszeresét fogod visszakapni. Ha áldást kap, érdemes megosztani azt körülötted lévőkkel. Ha vannak különleges tulajdonságaid, és nem használod őket, azzal megsérted a Mindenhatót. Ha teljes mértékben használod azt, ami neked adatott, és megosztod ezt másokkal is, akkor még többet kapsz majd az élettől.

6. A tized törvénye

A világegyetem mindig elveszi azt, ami neki jár. Ez a fenntarthatóság törvénye. Soha nem tudhatod, mikor tér vissza a befizetett tizeded. A pénz csak megszokás. Amit felajánlottál, új barátság vagy gyógyulás formájában is visszatérhet hozzád.

7. A megbocsátás törvénye

Ha nem tudsz megbocsátani a körülötted lévőknek, soha nem leszel boldog. Ha a lelked tele van irigységgel, a szeretet nem talál helyet magának benne. Meg kell szabadulnod a negatív érzésektől, amelyek felemésztenek belülről, és amelyektől nincs nyugalmad.


forrás: https://filantropikum.com/balszerencsed-van-az-eletben-lehet-hogy-megszeged-az-univerzum-7-torvenyenek-valamelyiket/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL