Zsoltárok könyve 22: miután elolvasta, nem lesz ugyanolyan…

Zsoltárok - Zsoltárok könyve 22: miután elolvasta, nem lesz ugyanolyan…
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Zsoltárok könyve 22: miután elolvasta, nem lesz ugyanolyan…
Facebook
0

Zsoltárok könyve 22: miután elolvasta, nem lesz ugyanolyan…

22 zsoltár – az egyik legerősebb és legerőteljesebb zsoltár, melyet valaha írtak. Olyan erővel és hittel bír, hogy elolvasását követően azonnal a hatása alá kerül! Csak egyre kell figyelni, hogy elmélyedve olvassa, és engedje, hogy áthatoljanak magán a szavak.

A 22 zsoltár hihetetlen dolgokra képes. Azoknak segít, akiknek nagy szükségük van a védelemre és a támogatásra. Sok ember, akik életük nehéz periódusában olvasták ezt a zsoltárt, azt mesélték, hogy a gondjaikra a segítség váratlanul és a semmiből jött.

Ez a zsoltár a régi arámi nyelvből lett fordítva. Őszintén reméljük, hogy a 22 Zsoltár segíteni fog minden nehézségei leküzdésében.

Én vagyok a te Pásztorod. Sohasem fogsz szükségben szenvedni abból, amit én adok neked. Ha bízol bennem és valóban megengeded Nekem, hogy az életed pásztora legyek, oly hatalmas világot adok Én neked, mintha a tavaszi réten lévő hűvös zöld füvön lennél.

És amikor megtanulsz mélyen szeretni és bízni Bennem, akkor lelkedben, mint egy csendes tóban, békére lelsz. Ami mély megnyugvást hoz a belső énednek.

Készülj fel a rád váró feladatokra, melyekkel megbízlak Én téged. Ne kicsinyeld le az Én általam adott feladatokat. Mert ezek az Én dicsőségemet és tisztességemet szolgálják, nem pedig a tiédet. Lesz idő, amikor az Én szeretetem a sötétségbe fog vezetni téged.

A sötétség akkora lesz, mintha a földkerekség szélén állnál, és a mélyben a hálál vár rád. Emlékezz mindig arra, hogy Én vagyok a te Pásztorod. A sötétségtől lehet, hogy nem fogsz látni Engem, de veled lesz az Én ígéretem, hogy soha nem hagylak el, és nem veszítelek el téged.

És ha végig bízol Bennem, még a sötét időkben is, olyan szeretettel töltöm meg Én a te lelkedet, hogy még az ellenségeid közé is leülhetsz.

És az örömöd oly nagy lesz, hogy megtöltöd vele mások életét is. És Én fontos és nagyszerű dogokkal jutalmazlak meg téged.

És amikor végrehajtod mindazt, amit Én kértem tőled, akkor örökké élni fogsz Mellettem!


forrás: https://ketkes.com/zsoltarok-konyve-22-miutan-elolvasta-nem-lesz-ugyanolyan/


Boldogság teremtés – pozitív gondolatok meditáció 60 perces

Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL