Az Univerzum üzenete a mai napra: 12.10.

utak - Az Univerzum üzenete a mai napra: 12.10.
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Az Univerzum üzenete a mai napra: 12.10.
Facebook
0

Az Univerzum üzenete a mai napra: 12.10.

Az Univerzum most együtt munkálkodnak veled, hogy csökkentsétek a stressz káros hatásait. Figyel oda az isteni útmutatásra, azokra a gondolatokra és érzésekre, amelyek pihenésre, testmozgásra, napirended megváltoztatására és a konfliktusok kerülésére szólítanak fel. Egyszerre kell csökkentened a stresszt az életedben, és kivédened kártékony velejáróit.

Terheid enyhítése érdekében érvényesítsd akaratodat, és mondj nemet, amikor ennek van itt az ideje. Ne tegyél semmit bűntudatból vagy hamis kötelességérzetből, és csupán olyan ténykedésekbe bocsátkozz, ahol szerető szolgálat vezérel. Kerüld a bántó környezetet, az erőszakos médiát, a lehúzó kapcsolatokat, s nézz bátran szembe minden olyan helyzettel, amely zavar. Célravezetőbb előrelátóan és módszeresen megoldani a gondokat, mint merő gyávaságból és gyengeségből folytonos szorongásban élni.

A stresszkezeléshez szervesen hozzátartozik, hogy törődj magaddal. Mozogj sokat, menj ki a természetbe, s fogyassz kizárólag egészséges ételeket és italokat. Angyalod arra is buzdít, hogy vedd körül magadat lélekemelő zenével, virágokkal és szeretetteljes kapcsolatokkal (nem maradnak ki ezekből a házi kedvencek sem). Bízd minden gondodat-bajodat őrangyalaidra, s kérd őket, hogy részeltessenek isteni bölcsességben a feszült helyzetek kezelésekor. Angyalaid abban is segítenek majd, hogy meglásd a szeretetet és a fényt valamennyi helyzetben, gondolataid így békések maradnak.


Boldogság teremtés – pozitív gondolatok meditáció 60 perces

Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL