Döntsd el, melyik álomfogó tetszik a legjobban, hogy megtudd, mit hoz a jövő

álomfogó - Döntsd el, melyik álomfogó tetszik a legjobban, hogy megtudd, mit hoz a jövő
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Döntsd el, melyik álomfogó tetszik a legjobban, hogy megtudd, mit hoz a jövő
Facebook
0

Döntsd el, melyik álomfogó tetszik a legjobban, hogy megtudd, mit hoz a jövő

Az álomfogó, vagy más néven álomcsapda az indiántörzsek ősi amulettje. Annak idején a sátraik bejáratához lógatták fel őket, mert úgy hitték, az álomfogó pozitív energiával árasztja el az alvóhelyiséget, elűzi a gonosz szellemeket, és védi álmukat.

Ezeket az ősi amuletteket jóslásra is használhatjuk. Nincs más dolgunk, mint a képen látható három álomfogóból kiválasztani azt, amelyik a legjobban tetszik, majd elolvasni, hogy mit tartogat számunkra a jövő.

Ha az első álomfogó tetszett a legjobban:

Olyan típus vagy, aki képes a bolhából is elefántot csinálni. Öntudatos vagy, nagy önbecsüléssel rendelkezel, érzelmeidnek azonban nem mindig tudsz gátat szabni. Szenvedélyesen élsz, a jó és a rossz dolgokat is nagy intenzitással éled meg. Természetesen nem jó mindent magunkban tartani, de olykor érdemes lehet higgadtnak maradnod. Ha sikerül egy kicsit higgadtabban viszonyulnod a dolgokhoz, ragyogó dolgok történhetnek veled.

Ha a második álomfogó tetszett leginkább:

Ideje felkészülnöd, mert nagy változások következnek! Életednek egy nagy szakasza zárul le hamarosan, ami lehetőség teremt egy új kezdetre. Más utakat fedezhetsz fel, új impulzusok érhetnek. Próbálj feltöltődni, erőt meríteni az új kihívásokhoz. Ezek a változások nagy horderejűek is lehetnek, de félelemre nincs okod: Maximum pár régi, rossz beidegződést veszíthetsz el. Izgalmas időszak vár rád!

Ha a harmadik álomfogó nyerte el leginkább a tetszésed:

A Te életedben magánéleti változások várhatóak. Az érzelmek ismét előtérbe kerülnek, vagy egy új kapcsolat, vagy a meglévő elmélyülésének formájában. A múltban sokszor voltál magányos, és jó párszor összetörték a szíved. Az álomfogó üzenete szerint most szerencsésebb időszak következik a szívügyeidet illetően. Nincs más dolgod, mint nyitottnak lenni: Járj társaságba, mosolyogj, élvezd az életet, szeresd a környezetedben lévőket! Te is azt kapod majd vissza, amit másoknak adsz. Töltődj fel érzelmileg, hogy készen állj egy új kapcsolatra!


Boldogság teremtés – pozitív gondolatok meditáció 60 perces

Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL