Azok a dolgok adják a legnagyobb leckét az életben, amelyek a legjobban fájnak!

pénz mandala2 - Azok a dolgok adják a legnagyobb leckét az életben, amelyek a legjobban fájnak!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Azok a dolgok adják a legnagyobb leckét az életben, amelyek a legjobban fájnak!
Facebook
0

Azok a dolgok adják a legnagyobb leckét az életben, amelyek a legjobban fájnak!

Ha tetszik, ha nem, fejlődni sokszor csak szenvedés által képes az ember.

Abban a pillanatban, amikor nagyon fáj, biztosan nem fogsz arra gondolni, hogy milyen jó, mert egy jó kis leckét sikerült ma is megtanulnod. Akkor csak szenvedsz, és nem érted az egészet, hogy ez most miért pont veled történik. De utólag rá fogsz jönni, hogy mi volt a szenvedés értelme, sőt, lehet még hálás is leszel mindenért.

A könnyek hamar felszáradnak, azonban a fájó emlék még sokáig mély nyomot hagy, idővel azonban, minden a helyére kerül, és ha elég figyelmes vagy, rá fogsz jönni, hogy minden okkal történik az életedben. A fájó dolgok erősebbé, érzékenyebbé, őszintébbé, kedvesebbé tesznek.

Az élet mindig nevel, tanít és formál, így válsz egyre jobbá az évek során, csak hagyd, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogy történniük kell.

Megtapasztalod a boldogságot és átérzed teljes szíveddel. Megtapasztalod a fájdalmat, és átérzed teljes szíveddel. Fájdalom nélkül nem létezik boldogság!

Azok az emberek, akik életükben már legalább egyszer szenvedtek, könnyebben megértik, hogy miért csapják be őket. Akik voltak már felhőtlenül boldogok, tudják, hogy milyen egy tökéletes kapcsolat. Azok, akik csalódtak már, tudják, hogyan kell értékelni mások érzéseit.

Azoktól, akik sok fájdalmat átéltek már az életben, igen sokat tanulhatunk: kitartást, boldogságot, hálát.

Aki mindig mosolyog, nem feltétlenül mindig boldog! Lehetséges, hogy a mosolya az utolsó maradványa egy múltbeli emléknek. Ha egy férfi megtalálja a békét egy nő mellett, és egy nő békében érzi magát egy férfi mellett, történetük boldogsággá fonódik egybe.

A fájdalom mindaddig jótékony hatású, amíg nem hagy maradandó nyomot a lélekben.


forrás: https://filantropikum.com/azok-a-dolgok-adjak-a-legnagyobb-lecket-az-eletben-amelyek-a-legjobban-fajnak/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL