2020.01.02. – A mai nap üzenete számodra: Isten tervei veled

Istennek - 2020.01.02. - A mai nap üzenete számodra: Isten tervei veled
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - 2020.01.02. - A mai nap üzenete számodra: Isten tervei veled
Facebook
0

2020.01.02. – A mai nap üzenete számodra: Isten tervei veled

Születésünk csak álom s feledés:
létünk csillaga, lelkünk, mely velünk kél,
messziről ered, és véget nem mivelünk ér:
nem teljesen emléktelen, és nem egészen védtelen
jövünk az Istenből, ki otthonunk…

[William Wordsworth : A halhatatlanság sejtelme (Ferencz Győző fordítása)]

Mika visel gondot spirituális fejlődésünkre, s megragad minden alkalmat, hogy felfedje előttünk a soron következő lépést életünk célja felé. Egy teljes élet csupán kicsinyke része isteni tervünknek, amely számos életen és tapasztalaton át oda vezet bennünket, ahol azzá leszünk, amivé lenni rendeltettünk. Amikor végre megszabadulsz indulati poggyászodtól és érzed, itt acél, ráeszmélsz: ez után vágytál mindig is. Mindazt, amit teszel, gondolsz, mondasz, érzel, tapasztalsz és kívánsz, feljegyzik a mennyei nyilvántartás könyvébe. Minden egyes testetöltésed előtt találkozik veled a Kindel angyal, aki felelős egész fejlődésedért, és megvitatja veled, mik a szükségleteid és vágyaid következő életedben, és melyek ennek karmás következményei. Ezután elkészíti az angyal Megtestesülési Lemezedet, amely tartalmazza a sorsodra vonatkozó főbb információkat: fontos személyek, akikkel találkozni fogsz, főbb események, például olyan válságok, amelyeknek spirituális következménye van, egészségi állapotod változásai, beleértve életed tartamát is, és olyan feladatok, amelyeket a továbbiakban meg kell oldanod. Ezt a szellemi szubsztanciából készült lemezt az angyal szellemtestedbe, a szíved közelébe helyezi.

Az isteni akarathoz érzelmeid kapcsolnak. Minden tapasztalatodban Isten Szelleme szól érzelmeidből értelmedhez. Ha az értelem félreérti vagy nem szereti a jelentkező érzéseket, gátat állít útjukba, megparancsolván akaratodnak, hogy másítsa meg ezeket az érzéseket. Akaratod a kapott parancs szerint jár el, értelmed továbbra sem veszi tudomásul az igazságot. Igazi érzelmeidet eltagadod. Egyes viselkedésmódok annyira automatikussá válnak, hogy észre sem veszed, mi történik veled. Mihelyt megengeded önmagadnak, hogy a nemkívánatos érzéseidet felidézd és teljes erővel kifejezve elfogadd, felszabadulsz a merev energiastruktúrák alól, amelyek rögzítették a hibás magatartást, és szabad utat készítesz igazi érzelmeidnek, amelyek elvezetnek isteni terved beteljesítéséhez.

Ez lassú folyamat, több a gyógyítani való, mint hinni szeretnéd. Légy türelmes, szeresd önmagadat. Amikor felszabadulnak igazi érzéseid, olyat árulhatnak el neked, amiről nem akarsz tudni. Ha nem hatsz ezekre az érzésekre, megint csak letagadod őket. Pedig ők jófelé, a boldogsághoz vezetnek. Talán fel kell számolnod bizonyos kapcsolataidat, változtatnod kell életviteleden, el kell költöznöd és megválnod barátaidtól. Ezek a változtatások nehéznek látszhatnak, pedig olyan személyektől, tevékenységektől, dolgoktól szabadítanak meg, amelyek a hazugságháló részei, nem a te igazi életedé. Nyisd meg szívedet és értelmedet, hogy felismerd, hol a helyed, és megteremtsd azt az életet, amelyet kívánsz.

Isteni terved esetleg új perspektívába állítja jelenlegi pályafutásodat, vagy valami egészen újat hoz. A gyógyítás mesterségét űző személy talán mély szeretetet és együttérzést tapasztal magában páciensei iránt, akik korábban érzelmileg távol álltak tőle. A tanító az előírt tananyagon túl hozzásegítheti a tanulókat ahhoz, hogy eredményesen kifejezésre juttassák érzéseiket és félelmeiket. Bolti eladók szeretetükkel ajándékozhatják meg azokat, akiket kiszolgálnak. Munka közben sokszor alkalmunk van imádkozni. Miközben dolgozunk, mondjuk ezt: “Vezess el engem igazi sorsomhoz!” Hogy mit csinálsz, nem fontos, az a fontos, hogyan csinálod!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL