Ez a tarot kártya jellemzi a 2020-as évet

tarot - Ez a tarot kártya jellemzi a 2020-as évet

Ez a tarot kártya jellemzi a 2020-as évet

A tarot kártyák egyszerű kiterítése azt mutatja, hogy a 2020-as évet a nagy arkánum 20-ik lapja jellemzi. Olvass tovább, hogy megtudd, mit szimbolizál ez a kártya, és hogy befolyásol ez téged ebben az évben.

Ha egyszerűen kiterítjük a nagy arkánumhoz tartozó kártyákat, a 20-ik lap A Nap. Ez a kártya jellemzi a 2020-as évet, és sok jelentést hordoz magában azok számára, akik a zodiákus, a kártyák és a rejtélyek rajongói.

A Nap – a több jelentéssel bíró tarot kártya

A régi nagy arkánum lapjai közül a Napot jelképező kártyán egy vidám kisgyerek szerepel, aki egy lovon ül a fényesen ragyogó Nap alatt. Az ég, a fény, a Nap, a gyermek és a ló is mind gondosan megválogatott szimbólumok, amelyek üzenetet hordoznak.

A gyermek 2020-ban egy új tízéves ciklus kezdetét jelenti, amely jó előjel lehet mindazok számára, akiknek jelentős változásra van szükségük az életükben.

A büszke lovon lovagló gyermek ugyanakkor a boldog gyermekkorra utal, és azokra az előnyökre, amelyeket akkor élvezhettünk, és amelyeknek 2020-ban újra örülhetünk.

Másrészt a gyermek azt is jelezheti, hogy 2020-ban több gyerek születik majd, különösen fiú, hiszen a Nap kiemelkedően hímnemű szimbólum.

20nagyarkanum nap - Ez a tarot kártya jellemzi a 2020-as évet

Fény, öröm, remény és beteljesülés

A Nap kártyán megjelenő pozitív szimbólumok optimista képet festenek elénk, egy jobb évet ígérnek, tele új reményekkel és vágyakkal, amelyek teljesíthetők az utunk során felmerülő nehézségek ellenére is.

A Nap a sikert képviseli, ezért sokan lesznek sikeresek terveikben, projektjeikben, ha alaposan átgondolják azokat, és rendelkeznek a megvalósításhoz szükséges erőforrásokkal.

Nem számít, milyen nehéznek tűnik az elején, az év folyamán új esélyek, jó lehetőségek kerülnek az utunkba, és olyan barátok, akik segítenek megvalósítanunk ötleteinket, terveinket. Csak meg kell mutatnunk nekik, hogy nagyra értékeljük a támogatást, és cserébe mi is szeretetet, bizalmat és segítséget kínálunk nekik.

Jótékony energiák és egyensúly

A Nap ugyanakkor az életerő és az egészség szimbóluma is, 2020-ban pedig növekednek a jótékony energiák, és ez segít az egészségügyi problémák könnyebb leküzdésében. Csak óvnunk kell az egészségünket, nagyobb figyelmet kell fordítanunk az étrendünkre, valamint aktívabbnak kell lennünk, több időt kell töltenünk a szabadban, a természetben.

Egészségünkben és minden más területen is, amelyre figyelmet fordítunk 2020-ban, meg kell őriznünk az egyensúlyt. Erre elsősorban a lovon ülő kisgyermek utal, aki úgy ül, hogy közben nem tartja a kantárt. Nem irányítja a lovat, ami azt jelenti, hogy egyensúlyban és teljes harmóniában van ezzel az állattal, amely segíti őt.

2020-nak számunkra is az egyensúly évének kell lennie, nem szabad hagynunk, hogy a drámai helyzetek vagy a rosszindulatú emberek irányítsanak minket, és kibillentsenek az egyensúlyunkból.


forrás: https://filantropikum.com/ez-a-tarot-kartya-jellemzi-a-2020-as-evet


Hét év szerencse vár, ha megosztás után gördítesz lejjebb!

A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL