2020-ban 13 telihold vár ránk, amelyből 3 szuperholdnak ígérkezik, sőt, még ősz tájékán egy kékholdnak is szemtanúi lehetünk!

voroshold - 2020-ban 13 telihold vár ránk, amelyből 3 szuperholdnak ígérkezik, sőt, még ősz tájékán egy kékholdnak is szemtanúi lehetünk!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - 2020-ban 13 telihold vár ránk, amelyből 3 szuperholdnak ígérkezik, sőt, még ősz tájékán egy kékholdnak is szemtanúi lehetünk!
Facebook
0

2020-ban 13 telihold vár ránk, amelyből 3 szuperholdnak ígérkezik, sőt, még ősz tájékán egy kékholdnak is szemtanúi lehetünk!

Most, hogy végre megérkezett a sokak által várt 2020-as év, egyre több kérdés merül fel, hogy vajon mit tartogat számunkra az új évtized? Vajon jobb dolgokra számíthatunk-e? Vajon kegyesebbek lesznek-e hozzánk a fentiek a múlt esztendőkhöz képest?

Egyelőre ezek a kérdések még jó darabig megválaszolatlanul maradnak, de azt már tudjuk, hogy a 2020-as év asztrológiai szempontból egy igen mozgalmas évnek ígérkezik.

Ebben az évben összesen 13 teliholdra számíthatunk, ami 13 nagyszerű lehetőséget tartogat számunkra, mivel ezek az égi események telis-tele lesznek nagyszerű és gyümölcsöző energiahullámokkal.

Ha tovább vizsgálódunk az égi történések között, akkor azt is meg kell említenünk, hogy e közül a 13 telihold közül 3 szuperhold lesz, és 1 kékhold. A telihold látványa már önmagában is megbabonázó, de a szuperhold az egy teljességével magával ragadó égi jelenség.

A szuperhold akkor fordul elő, amikor a Hold a saját pályáján keringve a lehető legközelebb kerül a Földhöz. Így a Hold sokkal fényesebbnek és nagyobbnak tűnik a fekete égbolton, mint általában egy telihold alkalmával. A kékhold, nevével ellenétben nem tündököl kékes színekben. Kékholdnak a naptári hónap alatt másodikszor előforduló teliholdat nevezzük, ez azt jelenti, hogy ha egy hónapban két teliholdra számíthatunk, akkor a második a kékhold nevet viseli majd.

2020 teliholdjai a következő dátumokon köszöntenek ránk:

 • január 10.;

 • február 9.;

 • március 9. – az év első szuperholdja;

 • április 8. – az év második szuperholdja;

 • május 7. – az év harmadik, és egyben utolsó szuperholdja;

 • június 5.;

 • július 5.;

 • augusztus 3.;

 • szeptember 2.;

 • október 1.;

 • október 31.;

 • november 30.;

 • december 30.;

És ha már beszéltünk a teliholdakról, akkor a holdfogyatkozásokról is elárulunk néhány információt, mivel ezen égi folyamatoknak is erőteljes hatásai vannak. 2020-ban 4 holdfogyatkozásnak lehetünk szemtanúi, méghozzá egész pontosan január 10-én, június 5-én, július 5-én és november 30-án. Szerencsére eléggé szét vannak szórva a potenciális holdfogyatkozások időpontjai, így az év minden szakaszában élvezhetjük az ezen folyamatokból származó rezgéseket.

Amint láthatjuk, 2020 asztrológiai szempontból egy igencsak eseménydús évnek ígérkezik, úgyhogy nekünk már nincs is más dolgunk, mint figyelemmel követni az egyes égi eseményekhez kapcsolódó előrejelzéseket, jó tanácsokat, jellemzéseket, annak érdekében, hogy a lehető legjobban élhessük meg az égi történések időszakait. Sok érzelmi változás, súrlódás, konfliktus vár ránk, ezért mindig tartsuk szem előtt az adott időszak energiáinak szándékait, és azokhoz mérten cselekedjünk és éljük a mindennapjainkat.


forrás: https://filantropikum.com/2020-ban-13-telihold-var-rank-amelybol-3-szuperholdnak-igerkezik-sot-meg-osz-tajekan-egy-kekholdnak-is-szemtanui-lehetunk/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL