JANUÁR 24. ÚJHOLD: ÚJRATERVEZÉS

ÚJRATERVEZÉS 1024x723 - JANUÁR 24. ÚJHOLD: ÚJRATERVEZÉS
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - JANUÁR 24. ÚJHOLD: ÚJRATERVEZÉS
Facebook
0

JANUÁR 24. ÚJHOLD: ÚJRATERVEZÉS

A 2020-as év első újholdja újratervezésre buzdít. Nézd át a célfüzeted és ha bárhol elakadtál, akkor itt az idő a továbbtervezésre! Hidd el, a leírt céloknak óriási erejük van. Előre dokumentálod, mi fog történni az életedben. Ezért fontos, hogy a céljaid összhangban legyenek egymással.

A januári energiák a karriered beindításának kedveznek. Ha most jól használod fel a kínálkozó lehetőségeket, azzal megalapozhatod az anyagi gyarapodást egész évre.

Ha tisztában vagy azzal, melyik irányba tartasz, akkor ne aggódj, ha még nem tudtál az útra lépni. Elképzelhető, hogy leckék várnak rád az oda vezető ösvényeken. Ez azt jelenti, hogy ha határozottan kitűzted a karrierbeli céljaidat, akkor nyitott szemmel figyeld a kínálkozó lehetőségeket. Mert elképzelhető, hogy elsőként nem álmaid munkáját kínálja fel az élet, hanem köztes megoldásokat, amik elvezetnek majd a célodig. Hogy miért van szükség ezekre a kerülőutakra? Azért, mert itt feladatok várnak rád! Addig nem kapod meg az áhított megoldást, amíg nem készültél fel rá. Elképzelhető, hogy bizonyos tulajdonságokra még szert kell tenned, vagy különféle helyzeteket meg kell oldanod. Lehet, hogy le kell bontanod különböző korlátokat, amik benned élnek.

Bízz a sorsban! Hidd el, hogy mindent megad neked az első alkalmas pillanatban. Ha még nem kaptad meg azt, amire vágysz, azt jelenti, nem vagy készen a befogadásra.

Végy egy papírlapot, majd írd le a saját kezeddel a következőket:

“Ma visszavonhatatlanul elhatározom magam, hogy a saját utamat járom. Átadom magam az életfeladatomnak, a vágyaimnak, és megengedem magamnak a beteljesülést. Elfogadom a sikert, a bőséget, a boldogságot. Mostantól örömteli, boldog, teljes életet élek. Én irányítom a sorsomat. Legyen így most!”

Ha végeztél, akkor írd alá, és gondolatban ajánld fel az Újhold Angyalának. Dobd ki nyugodtan a papírt, de akár meg is tarthatod, nincs jelentősége.

Bízz abban, hogy magabiztosan haladsz életed útján, teljesen mindegy, éppen hány éves vagy. Sosem késő újrakezdeni és azt az életet élni, amire mindig is vágytál. Hidd el, most van itt a te időd! Most értél meg a beteljesedésre!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve (https://elozoeletek.blogspot.hu)
Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL