Néha a hallgatás a legjobb válasz, mert nem mindenki érdemli meg a figyelmedet!

Néha a hallgatás a legjobb válasz, mert nem mindenki érdemli meg a figyelmedet!

Nem érdemes bosszút állni azon, aki megbántott téged. Nem mindenki érdemli meg a figyelmedet, ne foglalkozz az olyan személyekkel, akik bántottak, negatívan viszonyultak hozzád.

A kellemetlen helyzetek kezelésére sokszor az lehet a jó megoldás, ha megtagadod a válaszadást, és inkább csendben maradsz. Érdemes bölcsen és éretten viselkedni egy vitában, a legjobb, ha figyelmen kívül hagyod a támadást.

Ne fektess energiát olyan dolgokba, amelyek bosszantanak, hiszen csak lemerülsz, és csökken a szép dolgok iránti fogékonyságod. Nem lehet mindenki olyan mint te, ez teljesen normális, hiszen mindannyian különböző személyiségek vagyunk.

Mindenki úgy kezel, ahogy szerinte megérdemled, de ez még nem jelenti azt, hogy automatikusan le kellene szállnod egy támadó ember szintjére.

Ne akarj állandóan megfelelni mindenkinek, főleg ne az olyan embereknek, akik rosszindulatúak, és csak ki akarnak használni. Ne reagálj az ilyen emberek támadására. Ez még nem jelenti azt, hogy egyetértesz a helyzettel, vagy gyáva lennél, csupán nem tartod válaszra sem érdemesnek őket.

Minden egyes harc és ellenállás gyengíti az energiádat. Nem kell másnak a jóváhagyására várj, nem kell egy másik személy visszaigazoljon, hogy mennyire vagy jó, nincs szükséged hamis barátokra.

Mindahányszor reagálsz a kihívásokra, hagyod, hogy legyőzzenek. Inkább próbáld meg irányítania a gondolataidat és cselekedeteidet, próbálj a lehető legkiegyensúlyozottabb maradni minden körülmények között.

Néha jobb a nulláról kezdeni mindent, mint várni, hogy valaki megváltozzon, és jobb véleménnyel legyen rólad.


forrás: https://filantropikum.com/neha-a-hallgatas-a-legjobb-valasz-mert-nem-mindenki-erdemli-meg-a-figyelmedet/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Mennyire tetszett amit olvastál?

Kattints a csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazat állása: 0

Legyél Te az első, aki értékeli a posztot!

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess a közösségi médiában is!

Sajnáljuk, hogy nem tetszett a poszt!

Tegyük jobbá ezt a posztot!

Hogyan lehetnénk jobbak?