Zacher Gábor: Maradj otthon! Életet menthet! Add tovább!

zacher - Zacher Gábor: Maradj otthon! Életet menthet! Add tovább!

Dr. Zacher Gábor: Maradj otthon! Életet menthet! Add tovább!

A videóban hangsúlyozza, hogy a járvány és a vírus nem játék.

– Kérem, aki megteheti és remélem nagyon sokan megtehetik, az maradjon otthon. Az otthon maradás jelenleg életet menthet – fogalmazott.

Ahhoz az egészségügyi szakemberekhez is szólt, akik jelenleg nem a szakmájukban dolgoznak, de késztetést éreznek arra, hogy segítsenek, azok jelentkezzenek önkéntesnek, hiszen nagy szükség van a segítségükre.

A fiatalokat is megszólította: arra kérte őket, hogy segítsék az időseket a bevásárlásban, a kuytasétáltatásban, hogy otthon tudjanak maradni.

Az önkormányzatokat arra kérte, hogy azoknak akik önkéntesként szeretnének segítséget nyújtani, erre lehetőséget és teret biztosítsanak.

Jelenleg a járvány elején tartunk és hosszú hetek vagy akár hónapok állnak előttünk a járvány elleni küzdelemben, de ha az emberek összefognak, együtt legyőzhetjük azt.Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!