Az angyalok üzenete 2020 áprilisában: Érzelmi körhinta, bizonytalanság, új energia

pozitív mandala - Az angyalok üzenete 2020 áprilisában: Érzelmi körhinta, bizonytalanság, új energia

Az angyalok üzenete 2020 áprilisában: Érzelmi körhinta, bizonytalanság, új energia

Az áprilist a levegő energiája jellemzi, ami azt jelenti, hogy leginkább a gondolatainkkal leszünk elfoglalva. Úgy érezhetjük, március után szükségünk van egy kis szünetre. Az április nem megfelelő hónap a döntések meghozatalára, ez az értékelés ideje, amikor a márciusi események után fel kell mérnünk a károkat, meg kell vizsgálnunk, mit kell tennünk, mi lenne fontos a számunkra. Ugyanakkor változás várható abban, ahogy bizonyos helyzetekhez viszonyulunk, új perspektívára teszünk szert.

Fontos, hogy tanuljunk a kihívásokból, amelyekkel szembe kell néznünk. Tegyük fel magunknak a kérdést: Vajon mit akar nekem megtanítani ez a helyzet? Együtt kell dolgoznunk az elménkkel, hiszen az elménk a barátunk. Gyakran azt hisszük, hogy a szívünk mélyéről szólunk, de valójában nem hatolunk ilyen mélyre. Ebben a hónapban gyakoroljuk ezt. Értékelnünk kell a helyzeteket, és egyértelműen tudnunk kell, mit kell tennünk. Ugyanakkor próbáljuk meg beleképzelni magunkat mások helyzetébe is, tehát fogadjuk el, hogy mindenkinek joga van hozzá, hogy más döntéseket hozzon, és másképp cselekedjen, még akkor is, ha ez nekünk nem felel meg.

Áprilisban továbbra is úgy érezzük majd, hogy mások nyomást gyakorolnak ránk, az lesz az érzésünk, hogy mindenki akar tőlünk valamit. Úgy érezhetjük, mintha az energiáink megszerzésére törekednének, ezért fontos, hogy összedolgozzunk Mihály arkangyallal.

Mihály arkangyal arra emlékeztet bennünket, hogy kérjük bátran a segítségét, mert ő mindig velünk van. Úgy tűnik, hogy most több védelemre és támogatásra van szükségünk, mert ki vagyunk téve bizonyos negatív energiáknak. Hirtelen lecsökkenhetnek a rezgéseink, váratlanul megváltozhat a hangulatunk, és úgy érezhetjük, hogy valami nincs rendben. Ezért nagyon fontos, hogy megvédjük magunkat. A reggeli meditáció sokat segíthet nekünk abban, hogy ne az egónk hatására cselekedjünk, és ne hagyjuk, hogy mások befolyásoljanak.

Ebben a hónapban az az érzésünk támad, mintha egy érzelmi körhintán ülnénk, hol magasra lendülünk, hol pedig mélyre süllyedünk. Sok bizonytalanságban lesz részünk, ami a hitünk megerősítésére ösztönöz. Maga Jézus jelenik meg most mellettünk, de másképp, mint eddig, most jelen van mindannyiunkban. Ezért fontos, hogy erre a krisztusi energiára összpontosítsunk. Ebben az évben lehetőségünk van újjászületni, és ennél nagyobb ajándékot nem is kaphatnánk Istentől. Isten gyermekei vagyunk, és most először mindannyiunk előtt ugyanaz a lehetőség áll. Ez pedig a feltámadás esélye, amely mindenki számára megadatik, de csak akkor, ha mind együtt maradunk.

Ezenkívül az angyalok üzenete arra is emlékeztet, hogy nem kell máshol keresnünk az erőt, mert az ott rejlik bennünk, és képesek vagyunk igazi változást elérni. Egyetlen pillanatra sem vagyunk igazán egyedül, de hozzá kell szoknunk az egyedülléthez, hogy azután valóban mind együtt lehessünk. Fontos, hogy felismerjük a prioritásainkat, hogy legyen egy napi rutinunk, mert csak akkor vagyunk képesek tudatosítani, hogy mi magunk vagyunk a fény, ha megnyitjuk a lelkünket. Igen, a bennem lévő fény üdvözli a benned lévő fényt. A bennem égő isteni szikra a benned lévő isteni szikrát. Igen, látlak, felismerlek, tisztellek.

A hónap első felében

A hónap első felében, április 8-ig, az az érzésünk, hogy valaki figyel bennünket, és ez így is van. Az őseink félelmei megjelennek az életünkben, de ezzel együtt a támogatásuk is. Ez a felszabadulás pillanata, április 8-án pedig, amikor a telihold is beköszönt, véget ér egy karmikus ciklus, és a kapcsolatok sok családban komoly teszt elé néznek.

Rendkívül fontos, hogy megértsük, miért vagyunk egy bizonyos kapcsolatban, miért vannak problémáink a gyerekeinkkel vagy a szüleinkkel, és milyen emberek vesznek körül minket. Meg kell változtatnunk azt a módot, ahogy a kapcsolatainkhoz viszonyulunk, mert a régi meggyőződéseink már nem juttatnak előbbre, nem játszhatjuk tovább az áldozatot, ez most a hitelesség és a felelősségvállalás ideje. Mennyit számítasz? Mennyire vagy fontos a saját életedben? Ne felejtsük el, hogy nem tudjuk felajánlani azt, amivel nem rendelkezünk.

A kapcsolataink alaposan megremegnek, és most hagynunk kell, hogy mindaz, ami eddig rejtve maradt, felszínre kerüljön. De minden rendben van, és a mi javunkat szolgálja. Üzeneteket kaphatunk az álmaink révén, valaki, aki fontos volt a számunkra, de már eltávozott, segíthet, hogy megbirkózzunk ezzel az időszakkal. Ne feledjük, hogy mindig a dolgok felszíne mögé kell látnunk, és haladjunk előre, mert minden lépésünkben támogatva vagyunk.

A hónap második felében

Április 9-e és 22-e között lázadozni kezdünk majd, gyakran visszatérünk a múltba, de megértjük, hogy csak annyit tehetünk, hogy elfogadjuk, ami történik. Továbbra is érezzük őseink támogatását, megvilágítják előttünk az utat, és örülnek, hogy ilyen fontos időket élünk meg, mert ezáltal ők is felszabadulnak.

Vissza kell szereznünk az erőt, a hatalmat, amit különböző összefüggésekben kiadtunk a kezünkből, mert hagytuk, hogy mindig mások döntsenek helyettünk. Ebben a pillanatban megértjük, hogy csak mi vagyunk felelősek a saját életünkért, senki más nem segíthet nekünk, csak akkor, ha képesek vagyunk segítséget kérni, és mindenekelőtt mi magunk teszünk valamit a saját érdekünkben. Ez az a pillanat, amikor meg kell találnunk a pozitív oldalát mindannak, amit átélünk.

Őszintébbek vagyunk önmagunkhoz, hitelesebbek a másokkal való kapcsolatainkban, könnyebben fejezzük ki az érzéseinket, könnyedebben vesszük a megpróbáltatásokat, és úgy döntünk, hogy boldogok leszünk. Igen, szükségünk van a pozitív gondolatokra, és a hitre, hogy az életünk innentől új értelmet nyer.

A hónap utolsó felében

Április 23-tól a hónap végéig pontot teszünk néhány egészségtelen helyzet végére, és útmutatást kapunk, hogy végrehajthassunk néhány fontos változást. Ezért nagyon sok hálára van szükségünk, hálásnak kell lennünk azokért a dolgokért is, amelyek már nem képezik részét az életünknek. Ne kapaszkodjunk semmibe. Bizony, már nem tudjuk mi az, amire támaszkodhatunk, mi az, ami működik, és mi az, ami nem, ezért folyton új megoldásokat kell keresnünk.

Elfáradunk, elesünk, nem egy álmatlan éjszakában lesz részünk, de végül felemelkedünk, és büszkék lehetünk magunkra. Vezéreljen bennünket ez a gondolat: tegyünk meg minden tőlünk telhetőt, hogy a hónap végén büszkék lehessünk önmagunkra.

Tehát áprilisban új energiák várnak ránk, amiket még soha nem tapasztaltunk. Ebben a hónapban rengeteg változásban lesz részünk, de mindez a mi javunkat szolgálja majd. Az a fontos, hogy mindenki kivegye a részét a feladatból, és hogy megértsük, új világ van születőben.

Minden rendben lesz! Együtt haladunk előre!


forrás: https://filantropikum.com/az-angyalok-uzenete-2020-aprilisaban-erzelmi-korhinta-bizonytalansag-uj-energia/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “áldás” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL