Húsvét: Lelkünk felszabadulása a terhek alól

Húsvét 1024x723 - Húsvét: Lelkünk felszabadulása a terhek alól

Húsvét: Lelkünk felszabadulása a terhek alól

A tavasz legtöbbször a megújulás időszaka, az emberi kapcsolatok rendeződésének ideje. Elengedjük, amire nincs szükségünk, és kivirágzik lelkünk. Az idei tavaszi hónapok különösen intenzívek. Az idei tavasz alapjaiban rengeti meg a világot. És ez így van rendjén, hiszen tudom, hogy valami óriási dolog van kialakulóban, ami hosszútávon teljes mértékben a javunkat szolgálja. A léleknek most választania kell: vagy süllyed vagy szárnyal.

Az otthon töltött idő (önmagunkkal töltött idő) lehetőséget ad mindenkinek a választásra. Vagy kihasználja önmaga építésére, vagy kihasználja önmaga pusztítására.

A tudatos ember most a lelkével foglalkozik. Megkérdezi önmagától: Mi minden van, amit el kell engednem? Ami nem engedi, hogy álmaim életét éljem.

A tudatos ember most tervez… újra írja életét. Ő maga határozza meg, milyen irányba haladjon tovább. Beossza az idejét, most csak azokkal a dolgokkal foglalkozik, melyek építik! A tudatos ember keres, kutat! Hónapok alatt akár egy új szakmát ki lehet tanulni.

Itt az idő megtisztítani az életed!

Arra kérlek, tekints vissza egy kicsit az elmúlt hónapokra. Ha magadtól nem tudtad rendezni az emberi kapcsolataidat, akkor erőszakosan kényszerített az élet a lezásársa, elengedésre, elfogadásra, megbocsátásra. Erős testi tünetekkel járhat mindez…

Ha a fény felé mész, vagyis igyekszel megszabadulni a lelkedet mélybe taszító érzésektől, akkor láthatod, hogy a játszmák világában ragadt társaid eltávolodnak mellőled. A lelked már eldöntötte, merre tovább. Már csak arra kell odafigyelned, hogy ne adj teret a megszokásnak, az egónak.

Néhányan eladták a lelküket az ördögnek talmi csillogásért. Talán tapasztalod, hogy a kétségbeesett, életüket irányítani képtelen emberek elkezdik hibáztatni környezetüket saját boldogtalanságukért. Ma már tisztán látni, micsoda különbség van a tudatos és a tudatlan emberek élete között. Az előbbi felelősséget vállal döntéseiért és tetteiért, az utóbbi pedig mindenkit hibáztat önmagán kívül.

Te csak arra figyelj, hogy ne billentsen meg senki és semmi. Tudd, hogy csak magadért vagy felelős, senki másért.

Különleges időszakban élünk. Ha valaki az elmúlt időszakot jól használta fel, vagyis tudatosan dolgozott rezgésszintje emelésén (meditált, tisztította lelkét, megbocsátott, elengedett, megértések születtek benne, méregtelenített, megszabadult függőségektől vagy káros szenvedélyektől), az észre fogja venni, hogy teremtő ereje megsokszorozódik. Még könnyebben és gyorsabban fog manifesztálódni a fizikai világban bármi, amit szándékozik megtremteni. Minél tisztább valaki lelki- és fizikai szinten, annál gyorsabban valósulnak meg vágyai. Pillanatok alatt megtörténhet bármi. Az anyagot is könnyű szerrel lehet megváltoztatni. A folyamatot azzal segíthetjük, ha tudatosan éljük életünket. Sokan érzik, hogy eljött az idő, amikor testünket is magas rezgésű élelemmel kell táplálni. Igényli a szervezet.

Egyet ne felejtsünk: csak az a karma, nehézség tud feloldódni, melyet megértettünk. Így tud megtörténni az elengedés, mely szabaddá teszi a lelket. Ha pedig testünk, lelkünk is felszabadult a számtalan teher alól, mint a madár, ki először hagyja el fészkét, elkezdhetünk szárnyalni. Megérezhetjük a szabadság csodáját, mely a lélek valódi természete. Itt az idő, hogy azt az életet éljük, melyre mindig is vágytunk. A karma törvénye átalakult. Megkaptuk azt a kegyelmet és kiváltságot, hogy letehetjük a múlt terheit, nem kell tovább cipelnünk. Adjunk hálát, hogy ebben a korban élünk, melyben ez megtapasztalható. Adjunk hálát minden nehézségért, fájdalomért és sérelemért, ami van az életünkben, mert megmutatják, mely területen kell még dolgozni magunkon. Most minden nehézség megmutatja magát, de csupán azért, hogy tudd, mit kell lepakolnod. Ezek a fájdalmak hozzák a felszabadulást.

Megérett az emberiség a szintlépésre… egy újabb csodára. Légy boldog, hogy részese lehetsz mindennek. Légy boldog, hogy idáig eljutottál. Légy boldog ott, ahol vagy… azzal, aki vagy. Hiszen egy tökéletes csoda vagy, Isten része. Teremtő erőd Neked is határtalan, és itt az ideje, hogy ezt megtapasztald.

Sok szeretetet kívánok Mindenkinek a szívébe! Kellemes Ünnepeket!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (https://elozoeletek.blogspot.hu)

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL