Tudatos megvilágosodás 2020: Most van itt az ideje a változásnak, gyógyulásnak!

megvilágosodás - Tudatos megvilágosodás 2020: Most van itt az ideje a változásnak, gyógyulásnak!

Tudatos megvilágosodás 2020: Most van itt az ideje a változásnak, gyógyulásnak!

Most van itt az ideje a változásnak, gyógyulásnak!

Jelen pillanatban a körülöttünk keringő energiák intenzitása rendkívül erős, és mindenütt jelen van, ami elsősorban az emberek kimerülését, ingerlékenységét okozza.

Ha te egy olyan személy vagy, akit érzékenyen érintenek az energetikai változások, akkor készülj fel egy változásokkal teli időszakra, de lesz pozitív hatás is, hiszen egyre több ember fog átesni a tudatos megvilágosodás felemelő pillanatán, aminek egy új életszemélet lesz az eredmények.

Mielőtt jobbra fordulnának a dolgok, előbb ki kell bírnunk a megpróbáltatásokat, ezt pedig el kell fogadnunk. És ez zajlik jelenleg, ugyanis 2020 a nagy energetikai átalakulások éve lesz, hiszen ahhoz, hogy jobb irányba tudjanak mozdulni a dolgok, a bolygó energiájának változáson kell átessen.

Amíg tart ez a változékony periódus, addig az életünk is megváltozik, de ha lezajlik ez az energiahullám, akkor újból egyensúlyba kerül minden, ami körülvesz bennünket.

Amit ilyenkor tanácsos tennünk az az, hogy minél jobban lelassítjuk életmódunkat, magunkra, a lelki szükségleteinkre összpontosítunk, visszafogjuk az egónkat, így ébredve rá arra, hogy mi a dolgunk a világban, mi az életcélunk.

Figyeljünk oda azokra az emberekre, akik a legfontosabbak, akik a legtöbbet jelentik számunkra, beszélgessünk sokat velük, mert végtére is mindannyian egy csónakban evezünk, ezért csak együtt sikerülhet az is, hogy egy új világot teremtünk magunknak, csak előbb ki kell gyógyulnunk a régi, rossz szokásainkból.


forrás: https://filantropikum.com/tudatos-megvilagosodas-2020-most-van-itt-az-ideje-a-valtozasnak-gyogyulasnak/


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL