4 jel, ami arra utal, hogy spirituális segítőid megpróbálnak kapcsolatba lépni veled!

segítőid - 4 jel, ami arra utal, hogy spirituális segítőid megpróbálnak kapcsolatba lépni veled!

4 jel, ami arra utal, hogy spirituális segítőid megpróbálnak kapcsolatba lépni veled!

A lelki segítők leginkább az álmokon keresztül, vagy meditáció során próbálják felvenni a kapcsolatot velünk. Ilyenkor kaphatsz olyan üzeneteket, melyek nagyon fontosak lehetnek az életed alakulásával kapcsolatban! Amikor az elméd elcsendesül, és teljes belső nyugalom jár át, megérkezik hozzád az üzenet!

A lelki segítőket az Univerzum küldi, egy jól meghatározott és szükséges helyzetben találkozol velük. A nehéz időkben veled vannak, irányítanak, és erőt adnak a továbblépéshez. A rendelkezésedre állnak akkor, amikor szükséged van rájuk, a lélek fejlődése érdekében ösztönöznek, támogatnak.

Az alábbi 4 jel arra utal, hogy spirituális útmutatóid megpróbálnak kapcsolatba lépni veled!

1. A meditáció során tiszta látomások vagy álomszerű képek jelennek meg

A spirituális útmutatók gyakran a meditáció során jelentkeznek és kommunikálnak többszörösen felerősödött érzések által. Egy olyan világot fogsz látni a szemed előtt, amely cselekvésre ösztönöz.

2. Egy olyan dolog megértése, megtanulása, amihez eddig nem értettél

Érezted már valaha, hogy valamihez nagyon jól értesz, de fogalmad sincs, hogy hogyan jön mindez, hiszen soha nem tanultad? Minden bizonnyal egy spirituális segítő telepatikus úton tanított téged. Figyelj oda minden apró jelre, hiszen szükséged lesz az információkra a tanuláshoz. A lelki segítők az intuíciót is tudják irányítani. Hallgass a szívedre, hiszen nagy segítségedre lehet!

3. Tisztább érzékelés

A lelki segítők olyan közvetett eszközökön keresztül kommunikálnak, mint pl. az érzékelés. Bizonyos tapasztalások sokkal világosabbá, élesebbé, bizonyosabbá válnak. Pl. egy olyan virágnak az illatát érzed meg a meditáció során, ami nincs is a közeledben, és ez elindít benned egy gondolatot, cselekvést.

4. Érzed, hogy vezetve vagy

Nem érted, hogy mi történik, mert az intuíciód teljesen mást mond, mint amilyen irányban éppen haladsz az úton. Ha nagyon mélyek és erőteljesek ezek a megérzések, megéri rájuk figyelni és változtatni. Lazíts, figyelj a belső hangra, és készülj fel az életed egy új kalandjára!


forrás: https://filantropikum.com/4-jel-ami-arra-utal-hogy-spiritualis-segitoid-megprobalnak-kapcsolatba-lepni-veled/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL