Május 22. Újhold: Teremtsd meg a jövőt!

jövőt 1024x723 - Május 22. Újhold: Teremtsd meg a jövőt!

Május 22. Újhold: Teremtsd meg a jövőt!

A májusi újhold időszakában, és a következő néhány hétben erős teremtő energiák működnek, amiket úgy tudunk legjobban kihasználni, ha befelé figyelünk, és őszintén igyekszünk megérteni, mire vágyik igazán a lelkünk.

Olyan sokan kutatják a jövőt, tudni szeretnék, mi vár rájuk. Nekem meggyőződésem, hogy a jövőnket nem kutatni kell, hanem megteremteni. Hidd el, érdemes önmagadban a tudatos teremtést tökélyre fejleszteni, hiszen minden, amit tudatosan vagy tudattalanul létrehozol, a jövődet képezi. A saját manifesztációdban fogsz élni, eltölteni évtizedeket.

Tudd, hogy te egy egyedi csoda vagy, aki saját feladatokkal születtél. Ne engedd, hogy bárki meghatározza az életedet, hiszen a megérzéseiden kívül senki nem súghatja meg, mik a feladataid. Az újhold arra bíztat, hogy merj jobban bízni magadban. Vállald fel a felelősségét a döntéseidnek, a terveidnek, hiszen a jövőd múlik rajta!

Tudom, az első lépést megtenni mindig nehéz. De ahogy elindulsz az úton, elkezdenek lehullani a rád égett álarcok és az örökölt minták. A cselekvés elkezdi feloldani a bekövesedett energiákat. Végy egy nagy levegőt, és ugorj az ismeretlenbe akkor is, ha rémülettel tölt el, hogy otthagyd a megszokottat! Eltelik néhány hét, és azt fogod észrevenni, már nem húznak vissza a múlt fájdalmas emlékei. Mert úgy döntöttél, hogy tovább lépsz, és a szándékod, az érzéseid elkezdtek más dolgokra fókuszálni. Minél többet gondolsz pozitívan a jövőre, annál jobb érzéseid kapcsolódnak hozzá. Az érzéseiddel pedig megteremted az életed. Ezért fontos, hogy tudatos légy minderre!

Ha úgy érzed, ideje átalakítani a célfüzeted, akkor tedd meg! Ha nincsenek még határozott, kitűzött céljaid, akkor ideje létrehozni őket! Kérd az újhold angyalát, segítsen a fókuszodat a céljaidra helyezni, és megteremteni azokat a könnyen észrevehető helyzeteket, melyek segítenek az álmaid felé vezető úton.

És ne feledd! Csak az tud megérkezni, aki valamilyen céllal indul útnak!

Csak gondold át, mennyi mindent teremtettél meg az életedben, amire büszke lehetsz!

És egyet ne felejts el! A következő év így is-úgy is eltelik. Az idő rohan. Miért ne töltenéd meg azzal, ami boldoggá fog tenni téged? Gondolj csak bele, mennyi időt vesztegettél el azzal, hogy várod a megfelelő pillanatot. Elárulom neked, ideális idő a változáshoz sohasem lesz. Ha ezen múlik, örökre egyhelyben maradsz. Ha nekiálltál volna cselekedni, amikor először felmerült benned a változás igénye, már a teljességben fürdenél.

Mi lenne, ha végre bíznál az érzéseidben? Mi lenne, ha végre elhinnéd, hogy megérdemled? Vajon mi lenne? Próbáld ki!

Kitartást kívánok hozzá!


Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve

🔴Exkluzív meditációs tartalmak a támogatói oldalon: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/posts

.
Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL