Július 5. Telihold, holdfogyatkozás: A generációs fájdalmak elengedése

júli5 1024x723 - Július 5. Telihold, holdfogyatkozás: A generációs fájdalmak elengedése

Július 5. Telihold, holdfogyatkozás: A generációs fájdalmak elengedése

A júliusi telihold és holdfogyatkozás, nagyon erős elengedő energiákat hordoz. Ha a szándékaid őszinték, akár generációs blokkoktól is megszabadulhatsz, ha be tudod azonosítani őket. (Még szerencse, hogy a héten jön az anyaseb oldás a patreonon :))

Talán észrevetted, az utóbbi hónapok milyen gyorsan elszaladtak, és érzed, nincs idő késlekedni. Most, a jelenben kell boldognak lenni. Teljesen mindegy, hogy hová születtünk, milyen körülmények közé, ha van bátorságunk elengedni a családi mintákat, akkor esélyt adunk magunknak a boldogságra.

Amíg cipeljük a generációs terheket, addig folyton a múltban élünk, és nem tudjuk megélni a jelen pillanat szépségét, és azt érezzük, hogy az idő elszalad a fejünk felett. Pedig a boldogság nem más, mint megélni az adott másodpercet. Nem a múltra és a jövőre gondolni, hanem létezni a jelen pillanatban.

A nyár a legalkalmasabb időszak, hogy az ember megtanulja megélni a jelent. A napsütés feltölti az embert, alapból sokkal boldogabbak vagyunk. Mosolygunk, sokat vagyunk a szabadban.

Buzdítalak, hogy minél több időt tölts víz partján, mert segíti az érzelmi tisztulást.

Menj a természetbe és ajánld fel minden félelmedet, fájdalmadat a természet angyalainak. Gondold át, milyen generációs programok futnak a családfán (pl. elhagyják a nőket, alkoholisták a férfiak, meghalnak a lánygyermekek, stb…), és kérd, hogy átlásd, neked mi dolgod van ezzel a mintával. Amint megérted, veszíteni fog az erejéből. Utána nincs más dolgod, mint tudatosan cselekedni.

Ha pl. Tisztában vagy azzal, hogy erős szegénységtudat uralkodik a családban, akkor elhatározni, hogy te leszel, aki megtöri ezt a vonalat. Hogy mindent megteszel azért, hogy jólétben, bőségben nevelhesd a gyermekeidet. És így tovább…

Ha biztosra szeretnél menni, akkor nyisd meg a szíved és mondd ki hangosan a következőket (akár többször is):

“Telihold angyala, kérlek téged, segíts megérteni, elfogadni és elengedni a bennem uralkodó generációs mintákat. Kérem, hogy oldódjon fel, ami már nem szolgálja a fejlődésemet. Szabad akaratomnál fogva úgy döntök, szeretettel elengedem őket. Nem cipelem tovább őseim fájdalmait, mert gátolnak az előre haladásban. Nyitottan és szabadon haladok előre életem útján. Legyen így most!”

És természetesen érdemes a napokban családi oldásokat végezni, minél több oldalról megközelíteni a témát, hiszen véleményem szerint a legfőbb gátjaink innen származnak…

Kellemes oldódást kívánok!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (https://elozoeletek.blogspot.hu)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL