Augusztus 3. Telihold – Elengedni az aggódást

aggódást 1024x723 - Augusztus 3. Telihold - Elengedni az aggódást

Augusztus 3. Telihold – Elengedni az aggódást

Az utóbbi napokban (és az elkövetkezőkben is) rengeteg nem várt kiadás nehezítette életünket, ami miatt úrrá lehet rajtunk az aggódás.

Az augusztusi telihold erős energiákat hordoz, így érdemes tudatosan figyelnünk gondolatainkra, érzéseinkre, és dolgozni azon, hogy képesek legyünk elengedni a pánikot.

Tudatosítsuk magunkban, hogy a jólét nem csupán az anyagiak birtoklását jelenti. Gazdag, aki egészséges, akinek van családja, aki szerelmes, akinek van szabadsága, és így tovább.

Úgy érzem, kemény őszi hónapok következnek, így mindenképpen fel kell töltekezni még ebben az egy hónapban kellő energiával, hogy képesek legyünk békésen megélni az év végét.

A jövő év fogja elhozni a vágyott megkönnyebbülést, de tudjuk, mielőtt kivilágosodik, az éj egyre sötétebbé válik, így a java még most következik.

Szerintem rengeteg szigorítás, korlátozás, törvénymódosítás vár ránk, próbálják a maradék szabad akaratunkat is elvenni tőlünk. A sötét erő érzi a vesztét. Sok mindennek pusztulnia kell még az új épüléséhez. Szerintem ebben a rendszerben senki nem akar létezni a jövőben. Itt az idő, hogy az emberek kiálljanak magukért, őszinték és igazak legyenek. Hogy ne féljenek és ki merjék nyilvánítani igényeiket.

Írd össze kérlek, a te életed jelenleg mitől gazdag! Bővelkedsz az időben? Szép lakásban élsz? Minden nap van időd meditálni? Vannak gyermekeid, szüleid, akiket szerethetsz? Terem finom barack a kertedben?

Amíg nem veszed észre, milyen jómódban élsz, addig képtelenség még többet teremteni a jelenleginél. Légy hálás azért, ami körbevesz!

Ez az időszak egy nagyon fontos dologra akar megtanítani! 

Gondolkozz el kérlek, hogy amiket másoknak adsz, annak megfelelő értékű energiát kapsz-e visszafelé. Ebből le tudod mérni, mennyire tiszteled és becsülöd magad, illetve a munkádat. Az ellenérték lehet pénz, öröm, vagy segítség. Ha az áramlás csak egyirányú, akkor megborul az egyensúly, és egyre szélsőségesebb helyzetekben találod magad. Azt fogod érezni, tőled mindenki csak elvenni akar. Ennek pedig más oka nincs, mint észrevenni és másképpen kezelni a hasonló helyzeteket.

Ezt azért tartom fontosnak leírni, mert ha megértések születnek benned, akkor képes leszel elengedni az aggódást, hiszen tudni fogod, hogy minden a hozzáállásodon múlik.

Ha az utóbbi időszakban központi kérdés nálad is a jólét, akkor arra kérlek, írj össze tíz okot, hogy miért érdemled meg azt, hogy bőségben élj! Ne feledd! Ami téged körbevesz, az közvetlen összefüggésben van a meggyőződéseddel.

Ha teheted, állj ki a telihold fényébe, vagy gyújts egy fehér gyertyát, és odafigyelve, meggyőződéssel mondd ki a következőket: 

-Elengedem a folytonos aggódást, hogy nem kapom meg, amire vágyom.

-Elengedem az összes szegénységi fogadalmat, amit előző életeimben tettem.

-Elengedem a bűntudatot, amit a gazdagsággal kapcsolatban érzek.

-Elengedem a kényszerképzetet, miszerint a gazdagok rossz emberek. 

-Elengedem a szüleim elvárásait, amik megakadályoznak a bőség befogadásában.

-Elengedem a bosszúságokat, a szomorúságot, és nem a hiányra fókuszálok. 

Nyugodtan egészítsd ki listát saját gondolataiddal, hiedelmeiddel, majd zárd le: “LEGYEN ÍGY MOST”!

Határozd el magadban, hogy mostantól elengeded az aggódást, mely a legtöbb nem kívánt esemény bevonzója. Higgy abban, hogy mindenre van megoldás, és a megfelelő hozzáállás lehetővé teszi, hogy észre is vedd! És ne felejts el augusztusban töltekezni! Sok sikert kívánok hozzá!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (https://elozoeletek.blogspot.hu)


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL