5 jel, ami arra utal, hogy a lelked egy igen fontos lelki fejlődésen megy keresztül!

gyógyulásmandala - 5 jel, ami arra utal, hogy a lelked egy igen fontos lelki fejlődésen megy keresztül!

5 jel, ami arra utal, hogy a lelked egy igen fontos lelki fejlődésen megy keresztül!

Mindannyian közvetlen kapcsolatban állunk az Univerzummal. Itt az ideje, hogy figyelj, és befogadd azokat a jeleket, amelyeket feléd küld, és, amelyeken keresztül a helyes útra próbál terelni.

Az alábbi 5 jel arra utal, hogy egy igen fontos lelki fejlődési szakaszon mész épp át!

1. A megérzéseidre hallgatsz, és megfontoltan hozol döntéseket

Többé már nem kapkodsz kétségbeesetten, mert rájöttél, hogy az életben nem a cél, hanem a megtett út számít. Megtanulod élvezni az apró dolgokat is, értékeled az élet nyújtotta ajándékokat. Hálás vagy azért a szépségért, ami körbevesz. Úgy döntesz, hogy nem engeded, hogy mások irányítsanak, a kezedbe veszed az életed. Mindig a megérzéseidre hallgatsz, mikor fontos döntéseket kell hoznod.

2. A jót és a rosszat is meglátod az emberekben!

Soha senkiben ne bízz vakon, mindig hallgass a megérzéseidre. Tisztában vagy vele már egy ideje, hogy mindenkinek van jó és rossz oldala is, az életben semmi sem fehér vagy fekete. Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hibái és gyengeségei.

3. Nem ér véget a világ akkor sem, ha szakításra került sor

Racionálisan tudod kezelni a dolgokat, tisztában vagy vele, hogy az emberek bizonyos céllal és bizonyos ideig vannak jelen az életedben. Tudod, hogy egyszer minden véget ér, és annak érdekében, hogy céljaid teljesüljenek, tovább kell lépned. Egy szakítás mindenképp fájdalmas, de el kell fogadnod, és tovább kell haladnod a kijelölt úton.

4. Megtanultad kifejezni az érzéseid anélkül, hogy túl sok energiát veszítenél

Ahelyett, hogy kiabálni kezdenél, amikor mérges vagy valakire, inkább számolj el tízig, és higgadtan közöld a véleményed. Tudod, hogy semmi értelme nincs az olyan negatív érzéseknek, mint a harag, félelem, féltékenység. Megpróbálsz a lehető legemberibb módon viselkedni, hiszen így sokkal többet elérsz.

5. Nem érdekel, hogy mit gondolnak mások

Végre rájöttél, hogy ki vagy, és mi a célod az életben. Régen mindenki véleménye befolyásolt, egy-egy rossz mondat az egész napodat el tudta rontani. Megértetted, hogy nem egyezhet mindig mindenkivel a véleményed, és a különbözőség egyáltalán nem probléma. Rájöttél, hogy, ha más kritizál, akkor önmagával, és nem veled van baja.

forrás:https://filantropikum.com/5-jel-ami-arra-utal-hogy-a-lelked-egy-igen-fontos-lelki-fejlodesen-megy-keresztul/


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL