Ezek a kártyák változást hozhatnak az életedbe – Válassz egyet és ismerd meg személyes üzenetedet!

változást - Ezek a kártyák változást hozhatnak az életedbe – Válassz egyet és ismerd meg személyes üzenetedet!

Ezek a kártyák változást hozhatnak az életedbe – Válassz egyet és ismerd meg személyes üzenetedet!

Nem kell mást tenned, mint nyugodt körülmények között megtekinteni ezt a 4 kártyát és kiválasztani közülük azt az egyet, amelyik a leginkább megszólít téged. Ha megvagy, görgess tovább és ismerd meg személyes üzenetedet.

1# Kártya

Higgadt, szelíd és jószívű személy vagy, aki mindennél többet tartja a harmóniát és a békét. Aki szívesen veszi körbe magát ismerős dolgokkal. Fontosak számodra a hagyományok és mindaz, amihez a gyökereiden keresztül jutottál hozzá. Képes vagy minden egyes apróságnak örülni és meglátni mindenben a szépet és az értéket. Ez hatalmas kincs.

Hamarosan valami új dolog érkezik az életedbe. Nem kell tartanod tőle, hiszen azért érkezik, mert felkészültél rá.

2# Kártya

Igazi kalandor vagy, akit az új kihívások éltetnek és megvan benned a kellő bátorság, hogy megtapasztald az újat. A felszínes, jelentéktelen dolgok nem kötnek le, sokkal inkább a való élet valós értékeire koncentrálsz. Igazán jó ember vagy, akiben bárki megbízhat. Soha nem hagynál cserben másokat, főleg nem a szeretteidet.

Ne kételkedj benne, hogy képes vagy másnak erőt adni. Talán te vagy az egyetlen, aki segíthet.

3# Kártya

Igazán kiegyensúlyozott ember vagy, akit kevés dolog képes kizökkenteni a nyugalmából, de ha ez meg is történik, csak ideig-óráig tart a zavar. Egyszerű igényeid vannak, szereted az egyenes beszédet, amit te magad is gyakorolsz. Őszinte vagy másokkal, ki nem állhatod a kétszínűséget és a megjátszást. Annyira empatikus vagy és megértő, hogy bármilyen sérelem érjen, mindig megbocsátasz.

Próbáld meg másoknak is átadni ezt a perspektívát, amivel rendelkezel. Sokat nyerhetnek általa.

4# Kártya

Az egyedüllétben is megtalálod a kielégülést, ahogyan társaságban is jól tudod érezni magad, viszont ehhez az kell, hogy olyan emberekkel vedd körbe magad, akik jószívűek és jó energiákat sugároznak. Mivel nagyon érzékeny vagy, könnyen észreveszed, ha valaki hamis, vagy rossz szándékú. Őszinteséged és empátiád példaértékű. A legfontosabb számodra a család és a békés otthon.

Soha ne akarj megfelelni másoknak olyannyira, hogy azzal meghazudtold önmagad. Ez a boldogságod kulcsa.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL