Ha másokat kell bántanod ahhoz, hogy erősnek érezd magad, rendkívül gyenge ember vagy

gyógyulásmandala - Ha másokat kell bántanod ahhoz, hogy erősnek érezd magad, rendkívül gyenge ember vagy

Ha másokat kell bántanod ahhoz, hogy erősnek érezd magad, rendkívül gyenge ember vagy

Vannak emberek, akik úgy próbálják meg kompenzálni a saját bizonytalanságukat, hogy megbántanak és leértékelnek másokat. Azáltal, hogy leértékelik mások tulajdonságait és sikereit, azt a téves benyomást keltik önmagukban, hogy ők egy lépéssel előbb járnak másoknál, és ettől jobban érzik magukat.

Természetesen nem lehetünk mindig bájosak, udvariasak és barátságosak, de arra azért figyelhetünk, hogy ne legyünk önzők, gyűlölködők és gonoszak. Mindannyiunknak pozitív kapcsolatokra van szükségünk az életben, ezért arra kell törekednünk, hogy a lehető legjobbat adjuk másoknak, de a toxikus kapcsolatok sajnos elkerülhetetlenek.

Sokan szándékosan ártanak másoknak, és a kutatók szerint erre azért van szükségük, hogy jobban érezzék magukat. Az alacsony önértékelésű emberek hajlamosabbak az agresszióra, valamint arra, hogy összehasonlítsák magukat másokkal, és ítélkezzenek. Vagyis a minket körülvevő kegyetlenség nagy része bizonytalanságból származik.

A bántalmazás már gyerekkorban kezdetét veszi, és felnőttkorban is folytatódhat. Azok az emberek, akik szándékosan ártanak másoknak, rendkívül gyengék és elégedetlenek.

Az alábbiakban bemutatunk 5 módszert, amivel a gyenge emberek megpróbálják erősebbnek érezni magukat, azáltal, hogy megbántanak másokat.

1. Ezek az emberek bármit megtennének annak érdekében, hogy aláássák mások tekintélyét, hírnevét. Ennek érdekében rágalmazáshoz és rosszindulatú pletykákhoz folyamodnak. Azt akarják, hogy mások kudarcot valljanak, hogy ők jobban érezhessék magukat a bőrükben.

2. Ezek az emberek általában ridegek, megkeseredettek és befelé fordulók. Senkit nem engednek be a maguk világába, és csak azt mutatják meg magukból a világnak, amit láttatni szeretnének.

3. A gyenge emberek nem tartják tiszteletben mások személyes korlátit, és szeretnek mások bőre alá férkőzni. A céljuk, hogy benned is felébresszék a bizonytalanságot, és nem tartják tiszteletben sem a magánéletedet, sem az érzéseidet.

4. Nem tudják elfogadni a tényt, hogy valaki jobb lehet náluk. Ahelyett, hogy keményen dolgoznának azon, hogy fejlesszék magukat, kritizálnak, és minden lehetséges módon visszahúznak téged.

5. Ha ismerik a gyenge pontjaidat, minden egyes adandó alkalommal bántani fognak. A nyílt sebek kiváló lehetőséget nyújtanak nekik, hogy fájdalmat okozzanak neked.

Ha ismersz hasonló embereket, tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy eltávolodj tőlük. Ezekkel az emberekkel képtelenség igazi köteléket kialakítani, és nem érdemes olyan toxikus kapcsolatokra pazarolnod az idődet, amik csak visszahúznak.

Ezek az emberek hihetetlenül gyengék, de ezt a küzdelmet saját maguknak kell megvívniuk. Nem tudsz segíteni nekik, csak kihasználnak és manipulálnak.

Ha pedig te is ezek közé az emberek közé tartozol, tudnod kell, hogy az elégtétel és az erő, amit akkor érzel magadban, amikor fájdalmat okozol másoknak, nem egyéb, mint illúzió.

Nem kell másokat visszahúznod ahhoz, hogy jobban érezd magadat. Találd meg a saját szenvedélyedet az életben, segíts másoknak, tedd őket boldoggá, és az önértékelésed is jelentősen megnő majd.

forrás: https://filantropikum.com/ha-masokat-kell-bantanod-ahhoz-hogy-erosnek-erezd-magad-rendkivul-gyenge-ember-vagy/


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL