Augusztus 19. Újhold: Egy új élet kezdete

elet - Augusztus 19. Újhold: Egy új élet kezdete

Augusztus 19. Újhold: Egy új élet kezdete

Lassan vége a nyárnak, és ideje felkészülni az őszi hónapokra, a befelé fordulás időszakára. Az őszről mindig azt tartották, hogy az elengedés időszaka, de szerintem most az egész év erről szól. Ha képes vagy meghatározni, mi mindent szeretnél elérni még ebben az évben, azt is tudni fogod, mitől kell megszabadulnod, hogy elérhesd a céljaid.

Talán érzékeled, hogy folyamatosan emelkedik a föld-, és a rajta élők rezgésszintje. A megváltozott energia új szokások kialakítására ösztönöz.

Egyrészről érezni a fizikai test átalakulását, hiszen különféle testi tünetekkel jelez, hogy változtatni kellene! Az új energiában olyan tápanyagokat igénylünk, melyek emelik a rezgésszintet, melyekben élet van. Egyre nagyobb teret kell hogy kapjanak a nyers zöldségek és gyümölcsök, magvak, illetve azok az ételek, melyek természetes formájukban fogyaszthatók. A finomított, feldolgozott, hozzáadott adalékokat tartalmazó élelmiszerek elnehezítik, megbetegítik a fizikai testet. A lélek egyre tehermentesebb, ez emeli a rezgést, de ha rosszul tápláljuk a fizikai testet, húz bennünket visszafelé.

Megtapasztalhatjuk, hogy a gyógyulás sokkal gyorsabb, mint bármikor. Ha tudatosan odafigyelünk arra, mivel tápláljuk a testünket és a lelkünket, akkor pillanatok alatt képesek vagyunk regenerálódni. Ha nem húznak le minket súlyos lelki terhek, és nem szennyezzük a szervezetünket, akkor a gyógyulás útját járjuk.

Az augusztusi újhold arra ösztönöz, hogy, vezess be új szokásokat, ha nem érzed magad jól a bőrödben!

Biztos vagyok benne, hogy rengeteg baba fogan a hónapokban (és születik is), ahogy a szülők felkészítették testüket és lelküket a szülővé válásra. Ezek a gyermekek már sokkal magasabb rezgésszinttel érkeznek, erőteljesen gyógyítják környezetüket csupán a létezésükkel. Ezért fontos, hogy a szülők is tisztítsák meg magukat, mert akkor lesznek kompatibilisek a születendő lélekkel. És teljesen mindegy, hány éves vagy! Ma már egyáltalán nem ritka, hogy a nők negyven, sőt ötven éves kor körül is vállalnak gyermeket. Ideje elfogadni azt, hogy változik a világ, és ezzel együtt változunk mi is.

Ma tűzd ki a következő időszak céljait, és alakíts ki szokásokat ennek megfelelően. Írd le, hogy minden nap emlékeztessenek arra, hová is mész. De ne feledd! Csak akkor tudsz megérkezni, ha odaállsz a rajthoz, és elindulsz!

Végy egy nagy lélegzetet, szedd össze a bátorságod, és vágj neki annak az útnak, amit eddig lehetetlennek hittél. Most megkapod hozzá a megfelelő eszközöket és a bátorságot! 

Az előző cikkben írtam arról, hogy a nyár utolsó heteiben hatalmas lelkierőt kapunk ahhoz, amihez eddig nem volt bátorságunk! Ki kell használni ezeket a napokat!

Csak önmagadra figyelj, és ne arra, hogy mindenkit boldoggá tegyél a környezetedben. Ne akarj változtatni senkin. Mindenki úgy jó, ahogy van. Amint elkezdi zavarni önmaga, változni fog. De erre mindenkinek meg kell érnie. Ha te változol, úgyis észre fogod venni, hogy az emberek megváltoznak veled szemben. Egyértelműen arra ösztönöz ez az időszak, hogy magaddal törődj, és oldd meg azokat a feladatokat, amiket évek óta cipelsz!

Ebben a két hétben szánj minden nap időt arra, hogy vizualizálod a változást! Minden nap kiáltsd ki az Univerzumba a vágyaidat. Minden reggel azzal ébredj, és este azzal feküdj, amiket célként kitűztél magad elé. Két hét nem sok, viszont a további életed múlik rajta. Változtass a szokásaidon, és minden nap tégy az álmaidért! Meditálj, amennyit csak tudsz! Minden gondolatod forogjon a céljaid körül! Ha így teszel, akkor felkészíted magad az őszi hónapokra, és nem fog megviselni az tétlenség, ami beköszönt szeptemberben.

Hidd el, egy hős az az ember, aki szembenéz saját sötét oldalával és a menekülés helyett a harc mellett dönt. Ha az időt húzod, csak magad ellen dolgozol. Elérkezett az idő, hogy felszabadítsd önmagad! Sok sikert kívánok hozzá!

Újhold meditációt itt találod: https://www.youtube.com/watch?v=RGe-mYLFiCE

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (https://elozoeletek.blogspot.hu)


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL