Az Oroszlán Újhold tüzes energiával tölt fel és megszabadít a múlt árnyékától

Oroszlan1 - Az Oroszlán Újhold tüzes energiával tölt fel és megszabadít a múlt árnyékától

Az Oroszlán Újhold tüzes energiával tölt fel és megszabadít a múlt árnyékától

Az Oroszlán Újhold intenzív energiákkal érkezik, és ez meghatározza az elkövetkező időszakot.

Ez az éjszaka emlékeztetni fog arra, hogy még a legsötétebb éjszaka után is felkel a Nap, hogy pozitív energiával töltsön fel minket. Amint az ég elsötétül, arra leszünk ösztökélve, hogy kapcsolódjunk össze belső Napunkkal, hogy megtaláljuk a bennünk lévő fényességet, ami majd segíteni fog abban, hogy a helyes utat válasszuk.

A 2020-as év eddig rendkívül sok változást hozott, sok csillagjegy számára volt ez szenvedésekkel teli időszak. De egyben megtanít, hogy legyünk hálásak mindazért, amink van, a körülöttünk lévőkért, szeretteinkért, és nem utolsó sorban azokért a leckékért, amiket az elmúlt hónapokban kaptunk.

A Mars hatása

Miközben a Hold növekszik az Oroszlán jegyében, a Mars bolygó energiájának intenzitása eléri a maximális szintet, és ez a két asztrális jelenség határozottságot hoz az életünkbe, és valóságos pozitív robbanást idéz elő.

Erősnek érezzük magunkat, készen arra, hogy hegyeket mozgassunk meg. A Mars cselekvésre késztet, és közben segít megszabadulni mindattól, amire már nincs szükségünk az életünkben.

Az Univerzum tanácsa erre az időszakra: ne vigyük túlzásba a munkát

Másrészt az Univerzum azt tanácsolja, hogy ha eddig folyamatosan dolgoztunk, most tartsunk egy kis szünetet, mert ha ezt elmulasztjuk, kimerítenek a Mars energiái. Meg kell tanulnunk vigyázni magunkra, és megtalálni az egyensúlyt.

Az Oroszlán Újhold feltölt bennünket a maga mágikus energiáival, és mindaz, ami most megmutatkozik az életünkben, éppen az, amire szükségünk van. Lehet, hogy mi magunk nem is vagyunk tudatában, mire van szükségünk, de fontos, hogy bízzunk az Univerzumban.

Türelmesnek kell lennünk, és meg kell találnunk a módját, hogy kissé lecsillapítsuk az ebben az időszakban óriási mértékben megnövekedett energiákat.

Hagyjuk, hogy a Mars lángra lobbantsa bennünk a belső tüzet, hogy ezáltal véghez vihessük a terveinket, de ne engedjük, hogy ez a tűz elemésszen bennünket. Meg kell tanulnunk felhasználni ezt az energiát, és közben a Hold által közvetített nyugalmat sem szabad elveszítenünk.


forrás: https://filantropikum.com/az-oroszlan-ujhold-tuzes-energiaval-tolt-fel-es-megszabadit-a-mult-arnyekatol/


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL