6 dolog, amit nem érdemes elmesélni az ismerősöknek!

ismerosoknek - 6 dolog, amit nem érdemes elmesélni az ismerősöknek!

6 dolog, amit nem érdemes elmesélni az ismerősöknek! Van ami csak rád és a szűk családra tartozik!

Amikor boldogok vagyunk azt szeretnénk, hogy mindenki tudjon róla, pedig a boldogság csak az irigy szemektől távol bontakozik ki igazán. Egyes dolgokról nem érdemes másoknak beszélni, nem tartozik minden az ismerősökre és a kolléganőkre.

A családi dolgokat csak a pároddal, vagy a szüleiddel beszéld meg, mert rájuk tartozik. A kívülállók sokszor irigyek, rosszindulatúak, nem érdemes mindent az orrukra kötni.

1. A jövővel kapcsolatos terveink

A hosszútávú tervekről van szó, amelyeket nem kell elmondanunk senkinek, főleg ha most kezdjük tervezni őket.
Először is vannak olyan tervek, amelyek már az elején füstbe mennek, mert túl sok kritikát kapunk, másodszor pedig, ha jóvá lettek hagyva, akkor már kevesebb az érdeklődésünk irántuk.

2. A jócselekedetek

A legtöbben azt mondják, hogy bármilyen jócselekedetet titokban kell elvégezni és akkor kapunk is érte valamit. Azok az emberek akik elmondják mindenkinek, hogy ők jó dolgokat cselekednek és bármikor segítenek, nem csodálatot, hanem megvetést váltanak ki másokból.

3. Magánélet

Az életünkről sem kell beszélnünk, nem tartozik az ismerősökre, hogy milyen a magánéletünk.

4. Lelki tudás

Amit te tudsz, nem biztos, hogy más is tudja, de nem kell dicsérned magad, mert ami belül van az úgyis kisugárzik.

5. Családi problémák

Ha feleség vagy, akkor ne beszélj azokról a dolgokról amikkel nem vagy megelégedve a férjeddel kapcsolatosan, ha pedig férj vagy, akkor ne mondj semmi rosszat a feleségedről, mert ilyen módon úgysem oldódnak meg a problémák. A család akkor erős, ha minden probléma a családon belül oldódik meg.

6. Mások tettei

Bepiszkolhatjuk a cipőnket és sajnos a lelkünket is. A lelkünk piszkos lesz a pletykáktól, attól ha mások sikertelenségéről beszélünk, ha elítélünk másokat és a csúnya szavaktól is.

Sok kellemetlenségtől megkímélheted magad, ha nem mesélsz el mindent mindenkinek. Beszélgess a szeretteiddel, ők meghallgatnak és jó tanácsokat adnak.

forrás: https://bidista.com/6-dolog-amit-nem-erdemes-elmeselni-az-ismerosoknek-van-ami-csak-rad-es-a-szuk-csaladra-tartozik/


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL