Szeptember 2. Telihold – Engedd el régi Önmagad!

Engedd1 - Szeptember 2. Telihold - Engedd el régi Önmagad!

Szeptember 2. Telihold – Engedd el régi Önmagad!

Az ősz beköszöntével egyre inkább békére vágyik lelkünk. Mi is visszahúzódunk, akárcsak a természet, és kezdetét veszi az önmegismerés újabb szakasza. 

Ha kisétálunk az őszi erdőbe, láthatjuk, hogy az elengedés egy természetes folyamat. A fák elengedik a rajtuk csüngő faleveleket, nem akarják erőszakkal visszatartani őket. Béke és nyugalom száll a tájra. Szeretem az őszi hónapokat. Sokat barangolok az erdőben, és megfigyeltem, hogy az igazán hasznos ötleteim ilyenkor törnek utat maguknak. A természet közelsége megnyitja az embert, sokkal kreatívabbá válunk. Elengedjük a görcsösséget, a ragaszkodást, és elfogadjuk azt, ami körbevesz bennünket.

A következő két hét szóljon az elengedésről. Gondold át, mi mindentől szeretnél megválni, mert nem viszi előrébb az életedet. Ezek lehetnek érzések, helyzetek, emberi kapcsolatok, vagy akár saját beidegződéseid. Napi szinten tudatosítsd magadban, hogy hajlandó vagy szeretettel és békével megválni ezektől. Kérheted a természet angyalainak, a tündéreknek a segítségét. Ha kiülsz egy folyó vagy tó partjára, ha kisétálsz a mezőre vagy az erdőbe, sokkal könnyebben tudsz kapcsolatot teremteni ezzel a különleges világgal. Ne bonyolítsd túl a dolgokat, csak hunyd be a szemed, engedd, hogy a szél kivigyen belőled minden rossz gondolatot és érzést, közben ki is mondhatod, mitől szeretnél megszabadulni. Érezd a megkönnyebbülést, és töltsd meg a lelked a szeretet képeivel és érzésével. Helyettesítsd a régi gondolataidat új, felemelő ötletekkel. Vizualizálj egy számodra tetszőleges jövőképet.

Vidd be a természetet otthonodba. Gyűjts tobozokat, száraz faleveleket, dekorálj, rajzolj, főzz finom ételeket. Ha kreatívan használod az energiáidat, azzal kidolgozhatod magadból a nyáron felhalmozott agressziót.

Az utóbbi időszak testi tünetei is visszahúzódhatnak, ha megérted üzenetüket. Ha hajlandó vagy szembenézni azokkal az érzésekkel, melyekkel életre hívtad őket. Ideje elengedni a régi mintákat, és nem hagyni, hogy a múlt eseményei irányítsanak bennünket.

Engedd el a sérelmeidet, és mondd el szeretteidnek, milyen sokat fejlődtél általuk, még akkor is, ha sokszor tehernek érezted a kapcsolatot. Ha elengeded a benned élő kellemetlen érzéseket családtagjaid felé, már meg is szüntetted a köztetek lévő negatív karmát. Így válik egyre nyugodtabbá életed.

Tudni fogod, hogy minden esemény a fejlődésedet szolgálja, lehet az bármilyen fájdalmas. Ha felismered a benne lévő tanítást, pillanatok alatt sikerül elengedned a sérelmeidet. Így fogod tudni elengedni régi, elnyűtt önmagadat. Azt, hogy mi vár rád, pedig egyedül neked kell meghatároznod! 

Biztos vagyok abban, hogy az idei év utolsó szakasza sem lesz könnyű! Sőt! Jobb, ha erre lelkileg már most felkészülünk! Amit eddig nem oldottunk meg, még erőteljesebben megmutatkozik, csupán azért, hogy ne halogassuk tovább! Azt érzem, hogy egész életünk meghatározója lehet az idei év, különösen az előttünk álló hónapok! Most minden megváltozhat! Most minden más irányt vehet! Minden rajtunk múlik! MINDEN! 

Sikeres munkát kívánok magadon!

Telihold meditációt itt találod, mely segítheti az elengedést: https://www.youtube.com/watch?v=YrY-GDNYSaM

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (https://elozoeletek.blogspot.hu)


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL